Connect with us

Érdekes

A szánalmasan lepukkant konyhámat felújítottam mindössze 400 000 forintból 😮- Kiváncsi vagyok a véleményetekre!🙏 Így nézett ki előtte:

Felvállaltam a kockázatot, és átalakítottam a pici, nyomorúságos konyhámat! Senki sem hitt benne, hogy képes leszek rá, de bemutattam a végeredményt, és mindenki lenyűgözött! Ebben a cikkben láthatod a konyhám elképesztő átváltozását! 👇👇

A mai történet az én kis, nyomorúságos konyhámról szól, amelyet felismerhetetlenségig átalakítottam, és mindenki várakozását felülmúltam. Mivel nem volt sok pénzem és lehetőségem radikálisan minden megváltoztatására, a szoba csak kisebb változásokon esett át, de frissebb megjelenést kapott. A teljes kötségkeret 400 000 forint volt.

Ahogyan látható, a felső szekrények ferde szögben lógtak, de az új verzióban úgy döntöttem, hogy lemondok róluk. Volt egy kis probléma – nem volt elegendő csempe a felső sorban. De a csempék a hűtő mögött voltak, és nem voltak láthatóak.

 

Türelmes apám beleegyezett az őrült ötletembe, hogy óvatosan lecsapjuk a csempéket a hűtő hátuljáról, és áthelyezzük azokat. Több csempét csaptunk le, mint amennyire szükség volt. Igaz, egy csempe sérült a hibámból, amikor vízbe áztattam őket, hogy eltávolítsam a maradék folyékony ragasztót.

Érdemes megemlíteni, hogy csak én vagyok ilyen nyugodt ezekkel a kis dolgokkal kapcsolatban. A ferde falak egyáltalán nem zavarnak. Az a véleményt vallom, hogy a legfontosabb az, hogy van lelke ennek a háznak.

 

 

 

Continue Reading

Ajanlo

To Top