Connect with us

Mindennapok

Csak a foga fájt a kétgyerekes édesapának – ám néhány nap múlva meghalt: özvegye mindenkit figyelmeztet

Az eredetileg ukrajnai születésű pár, Vadim és Nataliya Kondratyuk az USA-ban, Kalifornia államban nőttek fel.

Első találkozásuk még igen fiatalon egy misén történt, majd 2012-ban kötöttek házasságot, két szép kislányuk is született. A pár boldog életet élt gyönyörű gyermekeikkel: a férfi kamionsofőr volt, és sokat dolgozott, de szépen el tudta tartani a kis családot.

Egyik útján azonban megfájdult a foga, ezért megállt egy fogorvosnál New York felé félúton, Oklahoma államban. A fogorvos azt mondta, tályog alakult ki a szájában, antibiotikumot adott a férfinak, azonban New Yorkban a fogfájása kiújult, és arra lett figyelmes, hogy a szája duzzad.

Éppen ezért Vadim bátyja a férfi segítségére sietett, hogy ne kelljen haza vezetnie, autóval vitte őt haza Kaliforniába, a férfi azonban sajnos már sosem érkezhetett meg a családjához…

Az állapota folyamatosan romlott, és az út során, Utah államban egy kórháznál megállni kényszerültek. Az orvosok elmondták, hogy a fogából induló fertőzés elterjedt a testében, és olyannyira rossz az állapota, hogy már a tüdeje is folyadékkal teli.

Kapott egy erősebb antibiotikumot, valamint dialízist, de hasztalan. Már a tüdejét és a vérét is elérte a fertőzés. A 26 éves férfi szíve egy ponton nem bírta tovább, és néhány nap kellett csak, hogy az életerős, fiatal férfi belehaljon az eredetileg fogágygyulladásnak indult fertőzésbe.

Nyugodjon békében!

Özvegye könnyek között mondta el, hogy az orvosok megtették a tőlük telhetőt, Vadim állapota mégis rosszra fordult. Arra kér mindenkit, hogy vegyék komolyan a fogfájást.

John Luther, a Western Dental Services vezető fogásza szerint a fogfájást sose szabad félvállról venni, ilyenkor minél előbb forduljunk fogorvoshoz, mert komoly problémát jelezhet az ilyen fájdalom, komoly veszélybe kerülhetünk.

Neked mi a véleményed?

Ne felejtsd el megosztani, hogy a barátaid is tudjanak róla!

 

A cikk forrása: https://tudnodkell.info/csak-a-foga-fajt-a-ketgyerekes-edesapanak-am-nehany-nap-mulva-meghalt-ozvegye-mindenkit-figyelmeztet/

Continue Reading

Ajanlo

To Top