Connect with us

Történetek

1997-ben hetes ikreket szült! 4 fiú, 3 lány, a férje azonnal elhagyta. Azóta felnőttek, így néznek ki manapság:

Miután 1997-ben hetes ikreket szült, a férje azonnal elhagyta. Azóta felnőttek, így néznek ki manapság:

1997-ben egy figyelemre méltó esemény történt, amikor egy asszony hetes ikreknek adott életet. Az örömöt azonban hamarosan bánat követte, ugyanis a férje azonnal elhagyta őt, amikor szembesült azzal, hogy egyszerre hét gyermeket kellene felnevelnie. A nő egyedül maradt nyolc gyerekkel, beleértve egy már korábban született lányt, és a feladat hatalmasnak tűnt. Az ikrek mindegyike koraszülött volt, súlyuk alig haladta meg a másfél kilogrammot. Ketten közülük agyi bénulással születtek, ami további kihívásokat jelentett a család számára.

A helyzetet látva, a közösség, jótékonysági szervezetek és az állam segítségére sietett. Ez a támogatás tette lehetővé, hogy a nő saját házba költözhessen, ahol mind a nyolc gyermekének megfelelő körülményeket tudott biztosítani. Az élelmiszer-ellátástól kezdve az egyetemi tanulmányokig, rengeteg segítséget kaptak, ami megkönnyítette a mindennapi életüket.

Az évek gyorsan teltek, és ma az egykor apró, törékeny babák felnőtté váltak. A következő generáció útjai különbözőek, de mindegyikük a maga módján építette fel életét, és büszkévé tette édesanyjukat.

Natalie, aki mindig szorgalmasan tanult, tanári pályára készül. Az általános iskolai tanítás mellett szeretne gyerekekkel foglalkozni, és inspirálni őket. Az oktatás iránti szenvedélyét már fiatalon felfedezte.

Brandon a katonai pálya mellett döntött. Gyerekkorától fogva érdeklődött a rend és a fegyelem iránt, és felnőttként komoly elhivatottsággal lépett a katonai szolgálat útjára.

Kelsey születésekor mindössze 907 gramm volt, ám ez nem akadályozta meg abban, hogy boldog életet éljen. Szereti a sütést és az éneklést, és ma már a helyi iskola kórusában fejleszti hangját.

Kenny építőmérnök szeretne lenni. Egyetemi tanulmányait már megkezdte, és mindig is vonzódott az építkezések és a fizikai munka világához. Ő az, aki segíteni szokott a családi ház körüli kisebb javításokban is.

Alexis és Nathan, mindketten agyi bénulással születtek, de ez soha nem állította meg őket abban, hogy elérjék álmaikat. Alexis egy speciális eszköz segítségével tud közlekedni, de ez nem gátolja abban, hogy az iskolai szurkolói csapat vezetője legyen. Tanári pályára készül, és elszánt abban, hogy másokat motiváljon. Nathan a számítástechnika és a tudományok iránt érdeklődik, jelenleg egyetemre jár, és informatikai tanulmányokat folytat.

Joel, aki szintén számítógép-mérnöki szakon tanul, Nathan mellett egy másik egyetemen fejleszti tudását. Ketten gyakran dolgoznak együtt különböző projektekben, amelyek az informatikához kapcsolódnak.

Mára a hetes ikrek mind felnőttek, és önálló életet élnek. Édesanyjuk, aki egykor egyedül maradt velük, most már egy üres házban találja magát. Bár a gyerekek gyakran látogatják, az otthon soha nem olyan nyüzsgő, mint régen volt. Az asszony elmondása szerint nehéz volt megszoknia, hogy már nem kell minden percben gondoskodnia valakiről, de büszkén figyeli gyerekei életútját. Minden egyes sikerük, minden egyes elért céljuk annak a bizonyítéka, hogy a szeretet és az elszántság minden nehézségen átsegíthet.

A történet egy rendkívüli nő kitartásáról szól, aki felnevelt hét gyermeket, és bár soha nem volt könnyű, ma már egy boldog és büszke anya, aki példát mutat másoknak is, hogy a legnehezebb helyzetekből is lehet felállni.

Continue Reading

Ajanlo

To Top