Connect with us

Kert

Egy kis parcellán 800kg burgonyát termesztettem ezzel a módszerrel! Soha nem csinálom máshogy!

Szeretnél óriási burgonyatermést? Most megtudhatod, hogyan érheted el 700-800 kg-ot egyetlen parcelláról a Sidorov-féle módszerrel! Az eredmények hihetetlenek: 2021-ben az első próbálkozás során a termés hatalmas lett, és a burgonyák nemcsak nagyok, hanem egészségesek és lédúsak is voltak. Olvasd tovább, és fedezd fel, hogyan érheted el ezt a hihetetlen eredményt te is!

Hogyan készítsd elő a talajt, hogy garantáltan sikeres legyen a termésed?

Sidorov titka már ősszel kezdődik! Elég csak szalmát terítened a földre, majd felásni a talajt. Télen a szalma lebomlik, és értékes trágyává válik, így tavasszal laza, tápanyagokban gazdag talajt kapsz. Ha még jobb eredményeket szeretnél, keverj a talajba komposztot vagy trágyát.

Hogyan válaszd ki a tökéletes vetőburgonyát?

A nagy termés kulcsa a minőségi vetőburgonya. Gondosan válaszd ki az egészséges gumókat, és mindenképp csíráztasd meg őket. Egy trükk a sikerhez: áztasd be a burgonyát kálium-permanganát oldatba, hogy megvédd a kórokozóktól.

A varázslatos ültetés: Így csináld lépésről lépésre!

Ültetés előtt áztasd el a földet, majd áss barázdákat, és keverd össze a talajt nitroammofosszal. Ültesd a gumókat 20-25 cm távolságra egymástól, hajtásokkal felfelé, majd takard le őket szalmával, és óvatosan földdel is. Ezután formázz alacsony halmokat a barázdák fölött.

Hogyan védd meg a növényeidet a fagyoktól és hogyan gondozd őket, hogy maximális termést hozzanak?

Ha fagyveszély van, takard le a sorokat fóliával, hogy megvédd a növényeidet. Kétszer is meg kell majd kapálnod a növényeket: először, amikor 10-12 cm magasra nőnek, majd újra, amikor elérik a 20-25 cm-t. És ne felejtsd el megszórni őket hamuval, majd jól megöntözni!

Miért fontos a mulcsozás és hogyan minimalizálhatod a locsolást?

Sidorov módszere szerint mulcsozd a sorokat 10-15 cm vastag szalmával, hogy megőrizd a nedvességet és elkerüld a gyomnövényeket. Ha forró, száraz az idő, hetente egyszer öntözz, de esős időben akár ki is hagyhatod a locsolást.

Ez a módszer biztosítja, hogy hatalmas burgonyatermést arass, évről évre!

Már 2023-ban elképesztő eredményeket értünk el, és idén ismét bevetjük Sidorov módszerét. Ha te is nagy burgonyatermést szeretnél, kövesd ezeket a lépéseket, és készítsd fel magad a rekordtermésre!

Continue Reading

Ajanlo

To Top