Connect with us

Sztársztorik

Begyógyíthatatlan a seb Mádai Vivien szívén: összetörten jelentette be a gyászhírt – Részvétünk! 🖤🖤🖤

Begyógyíthatatlan a seb Mádai Vivien szívén: összetörten jelentette be a gyászhírt

A műsorvezető szíve gyászba borult, szeretett édesapjától búcsúzik.

 

A TV2 műsorvezetője a Facebook-oldalán szívbemarkoló sorokkal értesítette a barátait, ismerőseit és a követőit arról, hogy édesapja örök álomba merült. Mindezidáig semmit sem lehetett tudni arról, hogy az édesapa egészsége megromlott, csupán egy korábbi bejegyzés teszi utólag világossá, hogy a család mit élhetett át az elmúlt hetekben.

Mádai Vivien elvesztette szeretett édesapját
Fotó: TV2

A végsőkig küzdött

A posztot olvasva érezhető, hogy valami nagy baj történhetett, ugyanis Vivien feldúltan és kétségbeesetten kért segítséget, amikor közzétette, hogy sürgősen szakápolót keres, azonnali kezdéssel. Az azóta eltelt 3 hét küzdelmes volt az édesapja számára, a halálhíréről szóló legfrissebb bejegyzés erről árulkodik.

 

“Barátaim azt hiszik, hogy fekszem, nem tudják, már járni tanulok megadóan, Isten oldalán”

 

– írta ki a műsorvezető a Zelk Zoltántól származó idézetet, majd a fájdalmas bejelentéssel folytatta.

 

“Mély fájdalommal, de Isten akaratában megnyugodva tudatjuk mindazokkal, akik szerették és ismerték, hogy Mádai János súlyos betegség után 2023. augusztus 18-án életének legfontosabb teniszmeccsét a döntő szettben, méltósággal viselt, emberfeletti küzdelemben végül elveszítette”

 

– írja Vivien az édesapjáról, aki élete során szép sikereket ért el a teniszben és testnevelő tanárként is tevékenykedett.

 

“Barátaim azt hiszik, hogy fekszem,
nem tudják, már járni tanulok
megadóan, Isten oldalán.” 🤍 Mádai Yanni

Posted by Vivien Mádai on Friday, August 18, 2023

 

 

 

A cikk forrása: https://www.borsonline.hu/celeb/2023/08/begyogyulhatatlan-a-seb-madai-vivien-sziven-osszetorten-jelentette-be-a-gyaszhirt

Continue Reading

Ajanlo

To Top