Connect with us

Balesetek

Életükért küzdöttek az utasok, égő pokollá változott a távolsági busz az M3-ason

Életükért küzdöttek az utasok, égő pokollá változott a távolsági busz az M3-ason

Csak az elszenesedett váz maradt meg a porig égett buszból.

 

Hatalmas lángokkal égett egy busz az M3-as autópályán hétfőn délután. A jármű egyik pillanatról a másikra kapott lángra, egyelőre ismeretlen okokból. A távolsági busz a Nyíregyháza felé vezető úton haladt, amikor Mogyoródnál kigyulladt.

A busz hatalmas lángokkal égett (Fotó: Bors)

 

Bár több mint egy tucat utast szállított a jármű, úgy tudjuk, mindenki időben el tudta hagyni a pokoli katlant.

 

A járművön tizenkilenc ember utazott, mindenki le tudott szállni

 

– közölte az Országos Katasztrófavédelmi Igazgatóság. Az esethez rekordgyorsasággal vonult ki a tűzoltók, és időben el is oltották a lángoka, azonban a jármű szinte teljesen kiégett.

 

A gödöllői hivatásos tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett négy vízsugárral eloltották a tüzet. Az egységek utómunkálatokat végeznek

 

– tette hozzá a Katasztrófavédelem.

Egyelőre nem tudni, mi okozta a tüzet (Fotó: Bors)

Egyelőre ugyan nem tudni, hogy mi okozta a nem mindennapi balesetet, ám annyi bizonyos, hogy a jármű szinte pillanatok alatt porig égett.

 

A munkálatok ideje alatt kilométeres kocsisor alakult ki a térségben, többen elmondták, hogy már délután két órára az M0-nál állt a kocsisor vége.

 

Ez alatt a több méteres füstoszlopot és a lángokat is sokan látták:

 

Brutális volt a füst, mert mi bent álltuk a dugóban, de onnan is nagyon jól lehetett látni. Fekete füst szállt fel, nagy, széles oszlopban. Gondoltuk, hogy nagyobb jármű égett ki

 

– mesélte egy asszony, aki nem messze a helyszíntől ragadt bent a torlódásban.

A 19 utas szerencsésen megúszta az esetet (Fotó: Bors)

Egy férfi elmondta, hogy a busz teljesen kiégett:

 

Nem maradt abból  buszból senki, szinte csak a váz, az is össze volt égve. Nagy szerencse, hogy az utasok időben le tudtak szállni.

 

 

 

 

A cikk forrása: https://www.borsonline.hu/aktualis/2023/08/ego-pokol-tavolsagi-busz-m3?utm_medium=social&utm_campaign=borsonline&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR0Yp1iEJlD0a7JHexJsU777YSXehd3TJjxTGRbjJaX0jFXS4yT7b1DuPjg_aem_AUtZF1P7AdvrtQwjf1uv64b9qzLau2or7ve3OAy6KG7liZPwUEr8I7yym4ayLE202wk#Echobox=1692026672

Continue Reading

Ajanlo

To Top