Connect with us

Egyéb

Kiderült a nagy titok – Ezért nincs Csonka Andrásnak 57 évesen felesége és gyereke

Kiderült a nagy titok – Ezért nincs Csonka Andrásnak 57 évesen felesége és gyereke

Csonka András az egész ország számára ismert személyiség, akinek a karrierjéről szinte mindenki tud mindent, viszont a magánéletéről annál kevesebbet.

 

 

Legutóbb a színész a Sláger FM-nek vallott arról, miért egyedülálló még mindig 57 évesen és miért nincs gyermeke sem.

– Kicsit hadilábon állok az idővel, de csak azért, mert mindig rájövök, hogy milyen gyorsan telik. A minap találkoztam Keleti Andreával, és fogtam a fejem, hogy már 16 éve annak, amikor a Szombat Esti Lázban együtt táncoltunk. Olyan, mintha csak egy tüsszentés ideje telt volna el azóta. Ilyenkor mindig elgondolkodom azon, hogy mi volt még. Az elszalasztott lehetőségek, a kihagyott dolgok, és persze ott vannak a megvalósításra váró álmok is – mondta András a Sláger Kult műsorvezetőjének Sándor Andrásnak.

– Most lett 25 éves az első lemezem az Állj meg, kislány! 2020 nyarán már tervben volt, de a pandémia miatt nem tudott megvalósulni egy koncertshow. Rengeteg fellépésem volt ebben a 25 évben, de egy igazi, profi zenészekkel, kicsit koncert, kicsit színház előadás még nem jött össze. Ez egy álom, ami, remélem, hamarosan beteljesülhet.

– Az álmok kategóriájába tartozik a magánélet is, de ezen a területen „kiszolgáltatottabbnak” érzem magam. Ez a generáció erősen sodródik az árral, ötven fölött ez nem egyszerű. Sok rigolyánk van, sok dolgot megszoktam én is… nagy hatalom, ha az ember azt csinálja, amit akar, és nem kell alkalmazkodnia senkihez. A boldogság percekből, pillanatokból áll, igyekszem minél többet begyűjteni ezekből így is.

– Az, hogy nem élek egy klasszikus családmodellben, el kell fogadni, próbálom kihasználni az előnyeit, a hátrányait pedig ledolgozni. Úgy tűnik, hogy ahogy a szakmámban igénylem a függetlenséget mint szabadúszó, ez a magánéletemben is lecsapódik, de ettől még nem fogok a Dunának menni – árulta el a színész.

A cikk forrása: https://www.tudasfaja.com/kiderult-a-nagy-titok-ezert-nincs-csonka-andrasnak-57-evesen-felesege-es-gyereke/

Continue Reading

Ajanlo

To Top