Connect with us

Egyéb

A nagymama elhunyt és mellé temették a telefonját! 3 évvel később olyan üzenetet kapnak, hogy megfagy az ereikben a vér!

A nagymama elhunyt és mellé temették a telefonját! 3 évvel később olyan üzenetet kapnak, hogy megfagy az ereikben a vér!

Lesley Emerson 59 évesen, daganatos betegségben hunyt el. Mindene volt a telefonja, folyton üzeneteket küldött az embereknek, és a közösségi oldalakon lógott.

Kedvence az sms volt. Annyira összekötődött az emléke ezzel a tárggyal, hogy rokonai úgy döntöttek, a telefonját is mellé temetik a sírba.

Arra azonban senki nem számított, ami három évvel később történt…

Az elhunyt hölgy unokája, a mostanra 22 éves Sheri Emerson, aki egy szociális egyesületben dolgozik, kapott egy SMS-t, amelynek hatására megfagyott az ereiben még a vér is!

Az üzenet küldője az elhunyt nagymamája! Az üzenetben pedig csak ennyi állt: “Vigyázok rád, minden rendben lesz…végig kell menned rajta.”

A fiatal lány elmondta, hogy rosszul lett, és teljesen lesokkolódott attól, hogy elhunyt rokonától kapott üzenetet.

Aztán úgy határozott, utána megy, mi is történt. Végül kiderült, hogy az igazság nem annyira misztikus, mint amilyennek tűnik:

A mobilszolgáltató egy másik előfizetőnek adta tovább az elhunyt hölgy telefonszámát, az új tulajdonos pedig tréfamesternek bizonyult…

Kiderítette, hogy korábban kié volt a szám, és “megtréfálta” a családját. Bár kicsit messzire ment…

A mobilszolgáltató már hivatalosan bocsánatot kért tőlük, a tréfamesterről egyelőre azonban nem tudni…

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/hirek/a-nagymama-elhunyt-es-melle-temettek-2?fbclid=IwAR3ZOW5yXn9Ln6oaZx49CW020mwcjvluYB8_CAwGn8U8I8FJHPHQArtp7yc_aem_AQsMtjj8xiwnpY2GXn6rx-NFZ7qN9fHQPS6ybDDBz0Na8TS7ZC1M11oDl4OblVgUjKA

Continue Reading

Ajanlo

To Top