Connect with us

Egyéb

„Túl fogom élni, anya?” – hat hónapja van hátra a 13 éves Arnoldnak – támogassuk legalább egy ❤️-el! Isten segítsen meg!

„Túl fogom élni, anya?” – hat hónapja van hátra a 13 éves Arnoldnak

Borzalmas megpróbáltatást él át egy kisgyermekes család. Minden vágyuk az, hogy meggyógyuljon a rákos tinédzser.

Szívszorító beszélgetésben volt része egy édesanyának, akinek rákos kisfia feltette a legnehezebb kérdést: életben fog maradni?

halál, haldokló, haldoklás, kórház, halálos ágy, Shutterstock 728924656
Képünk illusztráció / Fotó: sfam_photo / Shutterstock

Arnoldot az édesanyja vitte el a háziorvoshoz, miután június elején sántítani és botladozni kezdett. Később a kalandvágyó és ügyetlen fiú a bal kezét is nehezen tudta használni. 

Neurológiai vizsgálatokra és MRI-vizsgálatra vitték egy gyermekgyógyászati osztály szakemberei, ahol kiderült, hogy bal oldali gyengesége van, koordinálatlan, és a reflexei nem úgy reagálnak, ahogy kellene. A cambridge-i kórházban végzett további vizsgálatok később kimutatták, hogy Arnold agyában egy nagy daganat van.

Amikor találkoztunk a szakorvossal, rögtön tudtam, hogy rossz híreket fog hozni, mert olyan volt, mint amilyen. Aztán azt mondták, hogy semmit sem tudnak tenni, ez egy nagyon agresszív daganat, és nincs gyógymód. Nem tudtuk elhinni. Meg voltunk döbbenve, és teljesen összetörtünk

– kezdte szomorúan .

Arnold agyában egy agresszív daganat, az úgynevezett agytörzsi glióma alakult ki. Az orvosok minimum hat hónap, de maximum egy év hátralévő időt adtak.

Múlt pénteken kora reggel a kórházi ágyban feküdtem, és azt kérdezte tőlem: “túl fogom élni, anya?” Tudtam, hogy el kell mondanom neki az igazat. Ránéztem és azt mondtam, hogy nem, nem fogod, mire ő sírva fakadt. Mondtam neki, hogy nem lesz egyedül, és minden lépésnél vele leszünk. Lenyűgözött, ahogyan ezt az egészet kezelte. Csak meg kell próbálnod folytatni, amennyire csak tudod

– mesélt élete eddigi legnehezebb pillanatáról Ruth.

A szülők most haza szeretnék vinni a kórházból Arnoldot, amíg az állapota nem romlik tovább, ehhez azonban speciális eszközök, pl.: egy tolószékre is szükségük van.  bátyja létrehozott egy GoFundMe oldalt, hogy megpróbáljon segíteni nekik.

(VIA)

 

A cikk forrása: https://www.borsonline.hu/aktualis/2023/06/tul-fogom-elni-anya-hat-honapja-van-hatra-13-eves-arnold?utm_medium=social&utm_campaign=borsonline&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR1BmCHDa8XmwJ6V68JS6v1Rn2HIQcDmcliB8sYe2EuDlvmrCZLeQjtXfQU#Echobox=1687353868

Continue Reading

Ajanlo

To Top