Connect with us

Sztársztorik

Elmaradt Hajdú Péter esküvője. Egészen elképesztő az oka:

Elmaradt Hajdú Péter esküvője. Egészen elképesztő az oka:

Elmaradt Hajdú Péter esküvője. Egészen elképesztő az oka:

Hirdetés

Nagy boldogság: megkeresztelték Hajdú Péter és menyasszonya, Láng Eszter kisfiát. Hogy a pár a boldogító igent is kimondhassa a templomban, előbb érvényteleníteni kell Péter előző házasságát.

Hirdetés

Templomban ünnepelt a hétvégén Hajdú Péter és menyasszonya, Láng Eszter. Vasárnap ugyanis megkeresztelték a Bazilikában másfél éves kisfiukat, Dominikot.

Mindhárom gyermekét ugyanaz az atya keresztelte meg

– Megkeresztelték Domit, ez az első szentség. Római katolikusok vagyunk, a keresztapám pap volt, fontos számomra a vallás. Mindhárom gyermekem meg van keresztelve, annak idején Noncsit és Dávidot is Béla atya keresztelte meg, csak úgy, mint most Domit – árulta el a Borsnak a műsorvezető.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Hajdú Péter (@hajdu.peter.official) által megosztott bejegyzés

Még csúszik Hajdú Péterék esküvője

Péter és kedvese, Eszter más fontos mérföldkőre is készül, ráadásul már jó ideje.
– Egy ideje halasztódik az esküvő – ismerte el a Borsnak a tévés. – Egészen profán oka van: Eszti babaúszással kapcsolatos vállalkozásával rengeteg a munka, így nem tudunk a szervezésre koncentrálni. Meg szeretnénk adni a módját az esküvőnek, ehhez pedig alapos szervezés szükséges – szögezte le Péter, majd elárulta:

Hirdetés

A templomi esküvő nem olyan egyszerű, hiszen az első házasságom templomban köttetett: azt előbb érvényteleníteni kell, engedélyeztetni kell egy új szertartást.

Péter és Eszter régóta tervezi az esküvőt, szeretnék, ha ősszel megtarthatnák a lakodalmat (Fotó: Markovics Gábor)

Mulatós zene biztosan nem lesz!

A háromgyermekes apuka a tervezett polgári esküvő néhány részletébe is beavatta lapunkat:
– Az biztos, hogy nem szeretnénk túl nagy melegben és hidegben sem esküdni, így marad az ősz. Legrosszabb esetben jövő tavasz. De bízom benne, hogy idén ősszel meg tudjuk tartani! Nem szeretnénk nagy médiafelhajtást, csak barátok és családtagok, de így is lesz legalább száz fő.

S hogy milyen zenére számíthat a násznép?
– Nem parasztlagzi lesz, modern lagzira vágyunk, fellépőkkel, trendi DJ-vel. Egyedül a menyasszonytánc alatt egyezek bele, hogy hagyományos, mulatós zene legyen. De csak is akkor! Két zenei műfaj van, ami nem áll közel a szívemhez, ez a mulatós, és az operett!

– összegzett Hajdú Péter.

Hirdetés

life

Hirdetés

document.getElementsByTagName(“head”)[0].appendChild(s);
})();

A cikk forrása: MagyarokKlubbja.com

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top