Gálvölgyi János hétfő este az RTL Fókuszban tűnik fel. A népszerű színészről egy beharangozó felvétel napvilágot látott, amin úgy látszik, már sokkal jobban van.

Amint azt a Blikk is megírta, a színművész néhány héttel ezelőtt került kórházba, azt követően, hogy az otthonában rosszul lett, állapota válságos volt. Gálvölgyi Jánost akkor a lányai vitték be a kórházba, ugyanis mentőt hiába hívtak, az nem érkezett meg időben. Később a mentőszolgálat elismerte, hogy hibázott, és tévesen ítélték meg a helyzetet, kiadott közleményükben azt írták: “a segélyhívást fogadó mentésirányító rosszul döntött, amikor a bejelentőtől kapott információk alapján az esetet nem az életveszélyes kategóriába sorolta, ennek következtében nem történt meg a rendelkezésre álló és riasztható rohamkocsi azonnali kiküldése.”

Gálvölgyi János azonban szerencsére azóta sokkal jobban van, sőt a képernyőre is visszatér. Hétfőn este azt RTL Klub, Fókusz című műsorában tűnik majd fel, az adásból pedig már egy kisebb részlet is napvilágot látott, ahol a színész nem győz hálálkodni az érte aggódóknak.

Nagyon szeretném megköszönni azoknak, akik aggódtak értem. Szeretném azoknak is megköszönni, akik annyira nem aggódtak értem, mert velük együtt élünk, de nagyon-nagyon jólesett, és nagyon szépen köszönöm

– mondta Gálvölgyi János, aki hozzátette, hogy igyekszik meghálálni a sok kedvességet, amit kapott.