Connect with us

Sztársztorik

Megszületett Kulcsár Edina kislánya – A barátnője buktathatta le

Megszületett Kulcsár Edina kislánya? – A barátnője buktathatta le

Megszületett Kulcsár Edina kislánya? – A barátnője buktathatta le

Sokan arra gyanakodnak, hogy már megszülethetett a sztárbaba. Kulcsár Edina egyik barátnője osztott meg néhány sokat sejtető információt a magyar modell és férje, G.w.M gyermekéről.

A rajongók már tűkön ülve várják, hogy Edina és rapper párja végre hivatalosan bejelentsék közös kislányuk, Amara születésének hírét, ám a szülők még váratnak magukra. Az utóbbi hetekben már több kommentelő is jelezte Edina oldalán, hogy a számok szerint már itt az ideje a baba érkezésének, ám az édesanya egy egyszerű válasszal letudta a szülési időpont témáját: „Akkor megyek szülni, amikor mennem kell”.

Mint ahogy arról a Blikk korábban beszámolt, a kicsi érkezését egy félmilliós babakocsival várja a celebpár. Ami egyes információk szerint már nem sokáig áll üresen, mivel az is lehetséges, hogy Edináék kislánya már világra is jött. A modell egyik barátnője, egyben körmöse ugyanis árulkodó posztot közölt az Instagramon: egy strasszokkal telerakott cumit osztott meg a történetében, amelyben ezt írta:

„Egy kis ajándék tőlem, a barátnőm babájának születése alkalmából” – olvasható a fényűző cumiról készült videó feliratán. Bár a 24 óráig elérhető Instagram-történetben nem említette Edina nevét, a kommentelők azonnal a celebanyukára gondoltak, amire a következő felvételén rá is erősített a körmös. Ugyanis arról írt, hogy a különleges cumi mellé adott egyéb ajándékokat is, azon pedig jól látszik a baba neve: Amara.

A cumika mellé vittem még ajándékba egy egyedileg hímzett, saját névvel ellátott babatakarót és egy nyunyókát

– olvasható a sztoriban.

BLIKK DOSSZIÉ
mappa
mappa

Kulcsár Edina

Rajongsz a sportokért? Mi is!

Exkluzív hírekkel, naprakész eredményekkel és izgalmas szurkolói tartalmakkal várunk, hogy mindig képben legyél kedvenceidről!
www.sportal.hu – Együtt a lelátón!

Kulcsár Edina

megszületett

G.w.M.

Amara

baba

Forrás

 

Continue Reading

Ajanlo

To Top