Connect with us

Sztársztorik

Összeomlott Schobert Norbi – ilyet még nem láttunk

A visszavonuló Schobert Norbi elcsukló hangon adott interjút Sebestyén Balázséknak: „Én megpróbálom a céget nem elengedni”

A visszavonuló Schobert Norbi elcsukló hangon adott interjút Sebestyén Balázséknak: „Én megpróbálom a céget nem elengedni”

Schobert Norbi a visszavonulása után teljesen felhagy a Facebookon való kommunikációval, ezentúl inkább a családját támogatja.

Mint ahogy arról a Blikk is beszámolt, a GVH szombaton tudatta egy közleményben, hogy Schobert Norbi cégét vizsgálták, ennek eredményeként arra jutottak, hogy a Norbi Update termékek forgalmazója több szempontból is megtévesztette a fogyasztókat, többek között a termékek hatásáról, összetételéről, illetve a diéták eredményességéről szóló reklámokban.

Schobert Norbi vallomása a 40 milliós bírság után: ehhez kezd most az ország fitneszguruja

Schobert Norbi vallomása a 40 milliós bírság után: ehhez kezd most az ország fitneszguruja

A fitneszguru ezután többször is megszólalt, sőt, lapunknak úgy fogalmazott, visszavonul. Kedd reggel a Rádió 1 Balázsék című műsorában hívták fel Norbit, aki további részleteket árult el arról, mihez kezd ezután.

A kommunikációtól vonulok vissza egyrészről, nem fogok a Facebookon videókat közzétenni, és az egészséges ételekről sem fogok posztolni, mert erre már jogszabályilag nem lesz lehetőség

– mondta Sebestyén Balázséknak Schobert Norbi, majd hozzátette:

„Az EU-s jogszabályok olyan szinten szigorodtak, hogy bárkit feljelenthetnek, aki egészséges terméket reklámoz (sőt, már az egészséges szót sem lehet reklámozni). A jogszabály az elmúlt öt évben a diabetikus termék elnevezést is megszüntette. Egy cukorbeteg nem tud tájékozódni, mi az, amit ehet, ki kell bogarászni a termékről, hogy ez jó-e neki.”

Schobert Norbit padlóra küldte a 40 milliós büntetés: „Eddig bírtam, visszavonulok!”

Schobert Norbit padlóra küldte a 40 milliós büntetés: „Eddig bírtam, visszavonulok!”

Ezután arról beszélt, hogy a médiától való visszavonulása után mihez kezd:

Én a családommal foglalkozom majd a következő időszakban. Van három nagyon tehetséges gyerekem, és a feleségemet fogom támogatni. Én a Rékára 10 évet szánok, hogy mögötte álljak üzletileg, emberileg, hogy segítsem a munkáját. (…) Megpróbálom a céget nem elengedni… – tette hozzá kissé elérzékenyülten.

Norbi cége a GVH vizsgálata során együttműködő volt, elismerte a jogsértést, ezért a hatóság 40 millió forintra mérsékelte a bírságot. A műsorban az is kiderült, hogy a gigabüntetést nem több, mint 30 napon belül be kell fizetnie.

Elvileg 30 nap van a büntetés befizetésére, de elvileg lehet erre kérni részletfizetést szerintem. Én tényleg elfásultam ebben az egész történetben, 30 éve kezdtem a fitnesszel foglalkozni, 26 éve vagyok a médiában, azt gondolom, elsőként csináltam Magyarországon 20 éve a hozzáadott cukrot nem tartalmazó pudingot, stb.

– nyilatkozta a rádiósoknak Norbi, aki a nyilvános edzéseket ezután sem szeretné elengedni.

„A táborokban van beírt órám, és képesnek érzem magam fizikailag arra, hogy tartsak órát, imádom a hangulatot, logikus, hogy nem olyan lesz, mint 30 éves koromban… nagyon szépen felépültem a stroke-omból, odafigyelve menni fog.”

Az is kiderült, hogy Sebestyén Balázs sokat beszélget privátban a fitnesszguruval, és arra biztatta Norbit, hogy egy ideig forduljon befelé, gondolja át, hogyan tud megerősödni lelkileg. Persze, nem hazudtolta meg önmagát Balázs sem, aki rávette Norbit egy utolsó beszólásra, ami így hangzott:

Éljen a zsír!

(Kiskegyed)

BLIKK DOSSZIÉmappa
mappa

schobert norbi

Rajongsz a sportokért? Mi is!

Exkluzív hírekkel, naprakész eredményekkel és izgalmas szurkolói tartalmakkal várunk, hogy mindig képben legyél kedvenceidről!
www.sportal.hu – Együtt a lelátón!

Schobert Norbi ügy

visszavonulás

Család

fitneszguru

büntetés

schobert norbi

Norbi Update

Forrás

 

Continue Reading

Ajanlo

To Top