Connect with us

Mindennapok

Most érkezett – Borzalmas hír jött Galambos Lajosról, megszakíthatják a börtönbüntetését

Most érkezett – Borzalmas hír jött Galambos Lajosról, megszakíthatják a börtönbüntetését

Túl van az orvosi vizsgálatokon Galambos Lajos, és már újra a baracskai börtönben várja, hogy döntsenek a sorsáról. A Lagzi Lajcsiként karriert csináló trombitaművészre több komoly műtét is várna idekint, már csak az a kérdés, mikor végezhetik el rajta ezeket. – írja a Blikk.

 

[ ]

Pár napja írtuk meg, hogy mentő szállította át Lajcsit a büntetés-végrehajtás berettyóújfalui központi kórházába. Már eleve betegen vonult be Baracskára, hogy megkezdje 3 év 6 hónapos büntetését, amire áram-, víz- és gázlopás miatt ítélte a bíróság. Hiába kért halasztást megromlott egészségi állapota miatt, első- és másodfokon is elutasították azt, így nem volt mit tenni, be kellett mennie a rácsok mögé, ahol azonnal a gyengélkedőn helyezték el.– A berettyóújfalui központi kórházban minden vizsgálatot elvégeztek az ügyfelemen. Bár az eredményeket lezárt borítékban küldték meg az illetékeseknek, úgy értesültünk, hogy azok alátámasztják mindazt, amiért annak idején a halasztást kértük – mondta a Blikknek Lajcsi jogi képviselője, dr. Csontos Zsolt.

– Vagyis a bv orvosai is látják, hogy nagy a baj ügyfelem egészségi állapotával, és ők maguk is elismerték: több súlyos, életmentőnek is nevezhető műtét is vár rá kint. Megkapták azokat a leleteket és vizsgálati eredményeket is, amelyeket a bevonulásához csatoltunk, és amelyek egyikét sem vitatták.

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/hirek/most-erkezett-borzalmas-hir-jott-galambos

Pages: 1 2

Continue Reading

Ajanlo

To Top