Connect with us

Balesetek

Stohl Luca hatalmas terhespocakot villantott

Stohl Luca hatalmas terhespocakot villantott

A táncművész-műsorvezetőnő megmutatta a követőinek, hogy mennyit lát a lábából… Mivel a kismama túl van a várandóssága felén, annyit előre elárulhatunk, hogy nem sokat.

Stohl Luca kilenc éve él boldog párkapcsolatban a párjával, akivel másfél évvel ezelőtt, 2021 őszén házasodott össze. A páros január végén jelentette be a nagy hírt, hogy Luca az első közös babájukkal várandós. 

Fotó: Czerkl Gábor / Bors

A harmincéves táncművész-műsorvezető azóta ugyan gyakran jelentkezik a magánéletét érintő hírekkel, a pocakját ritkán mutatja meg a nagyközönségnek. Mint mondja, a híradós asztal mögött úgysem látszódik. 

Tudom, a híradós asztalnál ülve még nem látszik, de nyugalom, a munkába is együtt járunk 

– írta korábban az egyik Instagram posztja alá. 

A kismama a várandóssága alatt is rendszeresen dolgozik, igyekszik az életét olyan aktívan élni, mint a terhessége előtt, de nyilvánvaló okokból az utóbbi időben kénytelen volt néhány szokásán nagyot változtatni. Stohl András lányát az egyre nagyobb pocakja ugyanis kezdi akadályozni még az olyan alapvető tevékenységekben is, mint a sétálás. Luca a napokban egy friss Instagram posztban mutatta meg például, hogy egyre komolyabb akadályt jelent, hogy nem látja a saját térdeit, a lábujjainak is csak az elejére tud rápillantani, ha előrehajol. Így viszont egyre óvatosabban tudja az utcákat róni, hiszen a súlycipelés mellett igencsak balesetveszélyes is, hogy nem tud a lába elé nézni.  Nézzék, csak, ezt látja Luca, ha lefelé néz: 

Stohl Luca terhespocakja Fotó: Instagram 

 

 

Forrás

Continue Reading

Ajanlo

To Top