Connect with us

Mindennapok

1 perce érkezett! :Halálos baleset ! Közel 8 km-es a torlódás, forgalmat megállították, nincs átjutás.A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 8 kilométeres.

1 perce érkezett! :Halálos baleset ! Közel 8 km-es a torlódás, forgalmat megállították, nincs átjutás.A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 8 kilométeres.

Teljes szélességében lezárták az M6-ost Paksnál, az M1-es pedig 8 kilométeren torlódik

BALESETEK, TORLÓDÁSOK, RENDKÍVÜLI KÖZLEKEDÉSI ESEMÉNYEK
2022. december 16. 21:26

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események.

[

]

Három személyautó karambolozott az M6-os autópályán, Paks térségében. A 111-es km-nél az autópálya Pécs felé vezető oldalát lezárták. Aki teheti, a 106-os Németkér és a 114-es Paks-dél csomópontok között Paks felé kerülhet.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint balesetről érkezett bejelentés  az M6-os autópálya Pécs felé vezető oldalán. Az eddig rendelkezésre álló adatok szerint három autó ütközött össze ismeretlen körülmények között. A balesetben egy fő olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

Az M6-os autópályán Paksnál történt hármas karambolnak halálos áldozata is van.Forrás: police.hu

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az autópálya érintett szakaszát teljes szélességében lezárták. Az autópályáról a forgalmat a Paks Centrum csomópontban leterelik. Kerülni a 6-os főút felé lehet. A pályára visszatérni a Paks Dél csomópontban tudnak.

Közel egy időben történt egy másik hármas baleset is Paks és Pusztahencse között. Az ütközés következtében egy férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a gyors segítség ellenére a helyszínen életét vesztette.

A 31-es főúton, a 39-es km-nél, Mende és Sülysáp között két személyautó karambolozott. A helyszínelés idejére félpályás korlátozás van érvényben.Nógrád megyében fa kidőlések miatt lezárták a Rónabánya és Cered közötti utat a 6-os és a 14-es km között. Kerülni csak jelentős kerülővel, a Pétervárására-23-as főút-Mátraterenye útvonalon lehetséges.Az M3-as autópályán Vásárosnamény felé Mogyoród térségében, a 24-es km-nél lévő Jakabpusztai pihenőben a töltőállomást vasárnap 17.00 óráig lezárták, de az autósparkolót továbbra is használhatják.(Forrás: MKIF Zrt.)A 8-as főúton Veszprém elkerülő szakaszán, a Székesfehérvár felé vezető oldalon, a Balatonalmádi csomópontban, az eddig lezárt szakaszon már használható a lehajtó ág, de a felhajtó ágat szombatig még zárva tartják.Felhívjuk figyelmét, hogy a Tiszán több komp nem közlekedik. A Tisza felső szakaszán, a tiszadobi pontonhíd sem járható téli üzemszünet miatt, helyette komppal lehet átkelni a folyón. Az alsó szakaszon befejezték a csongrád-csépai pontonhíd szétszerelését, délután 15 órától már használható a komp.További információkért kérjük, látogasson el az Útinform weboldal kompokat tartalmazó térképére:  https://www.utinform.hu/hu/kompok A Híd Kárpátaljáért programhoz kapcsolódóan Magyarország Kormánya 5 segítségpontot jelölt ki az érintett önkormányzatokkal és karitatív szervezetekkel közösen. A segítő pontok a következő helyszíneken találhatóak: Záhony, Ady Endre út 79. Barabás, Árpád utca 28. – Petőfi Sándor Művelődési Ház Lónya, Árpád utca 113. – Művelődési Ház Beregsurány, II. Rákóczi Ferenc utca 1. – Kastélypark Tiszabecs, Rákóczi Ferenc utca 13. – II. Rákóczi Ferenc Körzeti Általános Iskola Részletek: https://www.utinform.huHatárokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját: http://www.police.hu

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/hirek/1-perce-erkezett-halalos-baleset-kozel

Continue Reading

Ajanlo

To Top