Connect with us

Egyéb

A magyarok többsége úgy gondolja, Kádár idejében jobban éltünk, mint most! Részletek a cikkben! Szerinted ez igaz lehet?

A magyarok többsége úgy gondolja, Kádár idejében jobban éltünk, mint most! Részletek a cikkben! Szerinted ez igaz lehet?

A magyarok többsége úgy gondolja Kádár idejében jobban éltünk mint most! Ti is hasonlóan gondoljátok? (Mi nem foglalunk állást, mert ez NEM politikai cikk!)

A világ nagyon sokat változott az elmúlt 50 évben.

[

]

1967-ben még javában tartott a hidegháború, az Egyesült Államokban gyakoriak voltak a zavargások, dúlt a vietnámi háború, de Izrael is kénytelen volt megküzdeni arab szomszédjaival a hatnapos háború során. Más volt az emberek hétköznapi élete is.

A Pew Research Center által nemrég elvégzett kutatás arra kereste a választ, hogy az egyes országokban jobb-e az élet, mint 50 éve – írja a napicsart.blog.hu.

A kutatásban 43 ezer ember vett részt 38 országban.A kutatásban Magyarország is részt vett. Az eredmények az mutatják, hogy a magyarok 39%-a mondja, rosszabbul élünk mint 1967-ben, és csak 32%-a  mondja, hogy jobban.

Nektek mi a véleményetek erről? Írjátok meg kommentben!

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/fiuk-lanyok-velemeny/a-magyarok-tobbsege-ugy-gondolja-kadar-2?fbclid=IwAR3mYF_lumSOZ8XADJFjtH6iK1JER6Eavdi4ziaQ8tjgh9L1CAkC5wHc2l4

Continue Reading

Ajanlo

To Top