Connect with us

Egyéb

Ideje imádkozni 🙏Most érkezett a hír Karsai Dánielről 🙏

Napjai lehetnek hátra Karsai Dánielnek? A testvére aggasztó bejelentést tett

Napjai lehetnek hátra Karsai Dánielnek? A testvére aggasztó bejelentést tett

A rossz hírt a testvére osztotta meg.

Sokak szívébe lopta be magát Karsai Dániel, aki az “életvégi döntéshez való jogért” harcol. Az őt kezelő orvosok sem tudják pontosan megjósolni, mennyi idő áll még előtte, viszont egy dolog biztos: egy különösen gyorsan fejlődő típusú ALS-betegséggel küzd.

Állapota gyors ütemben romlik, és már rendkívül súlyos a helyzete. Ezt az információt a testvére közölte az RTL csatornával.

“Látjuk, érzékeljük, hogy Dani állapota folyamatosan romlik, de hogy ez milyen hosszú kifutású lesz, hogy ez a betegség stagnál, leáll egy kicsit, és hagy-e egy szusszanásnyi időt, nem lehet tudni” – mondta Karsai Péter.

 

Karsai Dániel mindennapjait szakképzett ápolók könnyítik meg, időnként pedig testvére is vele marad éjszakára. Erős fájdalmakkal küzd, amelyek közül néhányat nem lehet gyógyszerekkel enyhíteni:

“Már nagyon nehéz minden perc. Lehet tompítani gyógyszerekkel, de a legnagyobb fájdalom az, hogy már abban is segítség kell neki, hogy balról jobbra forduljon – erre nincs gyógyszer.”

Bár Karsai Péter nem rendelkezik jogi végzettséggel, megegyeztek, hogy ha testvére nem éri meg a strasbourgi ítéletet, ő viszi tovább a lant.

 

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top