Connect with us

Egyéb

2024-re ezt jósolja a cigány jósnő a csillagjegyeknek! Ha ezt az egyet betartod, semmi sem áll boldogságod útjába!

2024-re ezt jósolja a cigány jósnő a csillagjegyeknek! Ha ezt az egyet betartod, semmi sem áll boldogságod útjába!

Minden csillagjegynek egy nagy dologgal kell vigyáznia, hogy boldoguljon, állítja a bölcs cigány jósnő. ha ezt az egyet betartod, semmi sem áll boldogságod útjába!

Kos

Sose kerülj alárendelt szerepbe! Ha nem mered elvállalni a vezető szerepet, mindig szerencsétlen leszel és frusztrált, tönkreteszed magadat és a környezetedet is. Még a beosztotti lét sem nagyon való neked, járd a magad útját. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Bika

Vedd észre, ha irányítanak. Bár nagyon makacs vagy és nehezen változol, láthatatlan energiákkal más emberek mégis el tudnak téríteni utadról úgy, hogy nem is veszed észre. Ez azért veszélyes, mert ha rossz útra térsz, te megint nehezen változtatsz irányt, és ottmaradhatsz. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Ikrek

Vigyázz az érzelmi zsarolókkal. Mivel nagyon bonyolult, kettős lelked van, és a kommunikáció nagy mestere vagy, soha senki sem tud megvezetni. Érzelmi terrorral viszont le lehet győzni téged, ezeket a helyzeteket messzire kerüld egész életedben. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Rák

Nagyon vigyázz, kibe szeretsz bele. Igazi látó vagy, megérzel mindent, olvasol az emberekben. Ha véletlenül mégis rossz párt választasz, mert nem érezted meg, hova fejlődik az illető, nagyon keserves életed lesz, mert képtelen leszel leválni. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Oroszlán

Kerüld a nehezen érthető embereket! Te egy nagyon jóhiszemű lélek vagy, és jól meg is véded magad, de szavakkal meg lehet téged zavarni. Egy zavarodott Oroszlán pedig elveszíti erejét. Mindez megtörténhet munkában vagy párkapcsolatban is. Alapszabály: ha nem világos, mi történik éppen veled, hagyd el a helyszínt. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Szűz

Ne kerüld a vészhelyzeteket! Mivel mindig tökéletességre vágyol, biztonságra, ezért minden erőddel kerülöd a nehezen megfejthető, veszélyes helyzeteket. Így sohasem tudod meg, hogy éppen ezekben vagy a legjobb, ebből fejlődsz.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

A cikk a következő oldalon folytatódik! 

Pages: 1 2

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top