Connect with us

Pénzügy

Az egyik legjobb PIAC! Olcsó és jó minőség! Ruhák, kozmetikumok, táskák, sportruházat, minőségi cipők, fűszerek, illatszerek FÉLÁRON, szuper OLCSÓN! Íme a nyitvatartás és hogy hogyan jutsz el oda!

“Egy piac, ahol MINDEN OLCSÓ és JÓ! Gyönyörű ruhák, kozmetikumok, táskák, sportruházat, minőségi cipők, fűszerek, illatszerek FÉLÁRON, szuper OLCSÓN!!! Íme a nyitvatartás és hogy hogyan jutsz el oda”

Amikor először meghallottam a Beregszászi piacról, alig hittem a fülemnek. Egy hely, ahol a termékek széles választéka elérhető féláron, vagy még olcsóbban, mint Magyarországon? Kíváncsiságtól vezérelve úgy döntöttem, hogy ellátogatok ide, és megnézem magamnak, milyen kincseket rejt ez a kis ukrán város piaca.

A piacra érkezve azonnal megérintett az élénk hangulat. Az árusok barátságosan köszöntöttek, minden stand mellett újabb és újabb meglepetések vártak. A ruházati szekcióban gyönyörű ruhákat találtam, modern és hagyományos stílusokban egyaránt, a minőségi cipők pedig szinte hívogattak, hogy próbáljam fel őket. Az árak pedig valóban verhetetlenek voltak: egy elegáns blúzért mindössze 2000 forintnak megfelelő összeget kértek, ami körülbelül 30%-kal olcsóbb, mint Magyarországon.

A mindennapi alapvető élelmiszerek, mint a liszt, cukor, és a különféle üdítőitalok, például a kóla, valamint az édességek árai egyszerűen hihetetlenek voltak. Ezek a termékek akár 70%-kal is olcsóbbak voltak, mint Magyarországon.

A kozmetikumok és illatszerek soraiban különleges, helyi termékeket is felfedeztem, melyek ára jelentősen alacsonyabb volt, mint amit otthon megszoktam. Egy minőségi parfümért csak 5000 forintnak megfelelő összeget kellett fizetnem, ami felére esik a Magyarországon megszokott árnak.

A fűszerek és finomságok részlegénél igazi ínyenc paradicsom tárult elém. A helyi termelők által készített paprika, fokhagyma, és egyéb fűszerek illata magával ragadott. Egy nagy csomag szárított fűszerért csupán 1000 forintnak megfelelő összeget kértek, ami szintén jelentős megtakarítást jelentett a hazai árakhoz képest.

A piac nyitvatartása rugalmas, hétfőtől szombatig 8:00-tól 16:00-ig tartanak nyitva, így könnyű időt szakítani egy látogatásra. Beregszászba a legkönnyebben autóval vagy tömegközlekedéssel juthatunk el, a városközpontból induló buszjáratok gyakoriak és kényelmesek.

A legmeglepőbb az volt, hogy a piacot az Ukrajnában zajló háború egyáltalán nem érintette. A helyiek elmondása szerint a piac továbbra is a város életének központja maradt, ahol az emberek találkoznak, beszélgetnek, és élvezik a mindennapi élet apró örömeit.

Összességében a Beregszászi piac igazi kincsesbánya minden vásárlónak, aki minőségi termékeket szeretne kedvező áron. Mindenkinek ajánlom, hogy látogasson el ide, és tapasztalja meg maga is ezt a varázslatos helyet!

Forrás

Continue Reading

Ajanlo

To Top