Connect with us

Egyéb

Köszönöm az eddigi jókívánságokat! Isten áldjom meg titeket ❤ A koraszülött kisfiam nyelőcső nélkül jött a világra, egy életre eleget szenvedett.. Most lett 1 éves, nézzétek meg, hogy néz ki most:

Ha online vagy, kérlek nyomj a ❤️-re! Az Isten gyógyítson meg minden beteget. A koraszülött kisfiam nyelőcső nélkül jött a világra, egy életre eleget szenvedett.. Most lett 1 éves, nézzétek meg, hogy néz ki most:

Hatalmasat küzdött a kisbaba! Igazi Harcos! A szülők az életük legszebb pillanatát élték át, amikor megtudták, hogy gyermekeik születnek, ráadásul rögtön ikrek. A felhőtlen boldogságot egy ideig semmi sem árnyékolta be, egészen a terhesség 23. hetéig. Ekkor váratlanul elfolyt az anyuka magzatvize és beindult a szülés.

Az ikrek, Gabriella és Nora mindössze 45 dekát nyomtak születéskor. Ráadásul a 23. hét a legkritikusabb: ez a legkorábbi életkor, amikor a babák túlélhetik az anyaméhen kívüli világot. Az extrém koraszülés és a rendkívül pici súly miatt azonnal egy speciális gyermekkórházba szállították az anyát és a gyerekeket. Kiderült: a kisfiúnak nem ért össze a nyelőcsöve, ezért életmentő műtétet kell végrehajtani.A betegség 4000 gyermekből 1-nél jelentkezik. Az orvosok mágnesekkel húzták össze a nyelőcső felső és alsó részét, így megmentve a kis Nora életét. A kórház gyermeksebésze, dr. Rothenberg szerint ő volt a legkisebb baba, aki ezzel a betegséggel született és túlélte a műtétet. Gabriellát hamarabb hazaengedték családjához, Nora azonban csak az első születésnapján vihették haza szülei. A szülők azt mondták: egyszerűen félelmetes látni a gyerekeket lélegezni, rugdalózni és járni. – Nem lehetünk eléggé hálásak az orvosoknak és a nővéreknek. Mindig ott voltak, és segítettek átvészelni a nehéz időket. Életünk végéig hálát fogunk adni nekik – mondta a megkönnyebbült édesapa.

 

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top