Connect with us

Időjárás

Hoppá! Nem lesz köszönet abban, ami jön! Németh Lajos nem akármit árult el a közelgő időjárásról

Hoppá! Nem lesz köszönet abban, ami jön! Németh Lajos nem akármit árult el a közelgő időjárásról

Lassan, de biztosan tart felénk az a léghullám, ami megváltoztatja az időjárásunkat! Csehi András nem mindennapi felvezetővel indította beszélgetését Németh Lajossal a TV2 Mokkájában. Felemlegette a meteorológus vágyát, hogy újra négy évszakos évet szeretne végre. A riporter szerint az álma megvalósult, hiszen most egy hónapon belül megtapasztalhatja az összes évszakot.

A Halászbástyáról jelentkeztek be napfelkeltekor +2 fokban, miközben ugyanebben az időben Észak-Európában (Svédországban, Finnországban) jelenleg sok helyen -38 fok volt. az a szibériai hideg lassanként szivárog dél felé, de pár napig még nem ér el hozzánk.

Mához egy hétre már Magyarországon is kemény éjszakai fagyok várhatók (-5, -10 fok), de a beáramló hideg nem lesz tartós vendég nálunk, továbbra is a változékonyság lesz a jellemző – árulta el Németh Lajos.

Egyelőre bizonytalan, hogy lesz-e hó, hózáporok biztosan lesznek, de a hideg szibériai levegő egyelőre úgy néz ki, nem találkozik nedvesebb léghullámmal. Száz szónak is egy a vége, jövő héten végre igazi tél lesz.

Forrás

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top