Connect with us

Sztársztorik

Addig menőzött Kulcsár Edina a porshéval, amíg a NAV le nem foglalta

A naphire.hu is beszámolt arról, hogy kicsivel több mint egy évvel ezelőtt G.w.M egy hatalmas ajándékkal lepte meg Kulcsár Edinát, ugyanis vett neki egy méregdrága luxusautót. Az egykori szépségkirálynő akkor büszkén mutatta meg az Instagram-oldalán a cseppet sem olcsó ajándékot, ám most kiderült, hogy egy ideje már nem náluk van az autó.

Kulcsár Edina egy hófehér Porsche Macant kapott a rappertől még 2022 decemberében. Az autó még használtan is 12-13 millió forintba kerül, de újonnan akár egy budapesti lakás árát is elkérhetik érte, így tényleg luxusautónak számít.

A rajongók kiszúrták, hogy az utóbbi időben már nem volt látható a közösségi oldalaikon egy fotó vagy videó sem az autóról, ezért Edina egyik követője meg is kérdezte, mi történt a járművel.

Lecseréltük. Lett szebb és jobb. Márk hatalmas autórajongó, így folyamatosan nézi a piacot is, s tudja, mikor érdemes venni, illetve eladni. Én meg hagyatkozok rá. Nagyon jó érzéke van ehhez is

– válaszolt Edina.

Mindeközben az interneten felröppent egy különös hír azzal kapcsolatban, hogy hova is lett valójában az ajándékba kapott autó. A házaspár követői közül sokan úgy vélik, hogy a NAV foglalta le az álomautót, és a pár egyik ismerőse is ezt gondolja. A rapper egy, a neve elhallgatását kérő ismerőse ugyanis azt mondta a Blikknek, hogy a több tízmilliós kocsit valójában a NAV foglalhatta le.

Forrás

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top