Connect with us

Egyéb

Szinetár Dóra megrázó kijelentése “Hánynak kell még meghalni, hogy…” Nagyon kemény, amit most Szinetár Dóra kimondott. Igaza van?

Szinetár Dóra megrázó kijelentése “Hánynak kell még meghalni, hogy…” Nagyon kemény, amit most Szinetár Dóra kimondott. Igaza van?

“Hánynak kell még meghalni, hogy…” – Szinetár Dóra megrázó sorokkal mondta ki!

SZINETÁR DÓRA MEGRÁZÓ VALLOMÁSA A TŰZIJÁTÉK ÉS PETÁRDA VESZÉLYEIRŐL – FOTÓ: GRNÁK LÁSZLÓ /BLIKKNagyon kemény, amit most Szinetár Dóra kimondott. Igaza van?

Szinetár Dóra nem kertelt. Kimondta véleményét a petárdázásról és tűzijátékokról, aminek a negatív oldalát is kiemelte, és hogy ez mekkora veszéllyel és károkkal járhat. Állatbarátként neki is egy kellemetlen időszak ez, nem is beszélve azokról a kis jószágokról, amik végigrettegik az időszakot.

“Azt kérdezi a FB, mi jár a fejemben. Hát ez. Hogy miért kell néhány infantilis ember pár percnyi adrenalin löketéért állatoknak (és sokszor embereknek, gyerekeknek) meghalni, megsebesülni, vagy épp csak rettegni? Hogy mikor nő már fel ez a társadalom legalább annyira, hogy ami másnak fájdalmat, vagy tragédiát okozhat az nem lehet szórakozás, az nem lehet elfogadott “normális” időtöltés. Hogy tényleg sok ember még mindig nem jutott ki az őskorból, amikor hangos dobolással és üvöltözéssel próbálta meg az előember meggyőzni magát, hogy erősebb a természetnél, és a mammutnál?!? Adjuk már fel! Nem vagyunk erősebbek! Fogadjuk el! Inkább vigyázzunk rá és szeressük az összes benne élő lénnyel együtt! Hánynak kell még meghalni, hogy valaki végre betiltsa ezt a nyomorult petárdázást és tüzijátékozást?!? Ahogy szokták mondani… “majd ha egy nyakkendős gyerekének a kezét viszi le a petárda… vagy az ő kedvenc kutyája ugrik az autó alá elszökve a durrogtatás elől” Talán majd akkor. Nem kívánom. Igazán nem” – írta a posztjában, amiben az Állatbarát Alapítvány üzenetét is megosztotta.

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/hirek/szinetar-dora-megrazo-kijelentese

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top