Connect with us

Pénzügy

2 nap alatt felépül a házad, és 100 év garanciát ad rá a cég. Csak 40 ezer forint a négyzetmétere

2 nap alatt felépül a házad, és 100 év garanciát ad rá a cég. Csak 40 ezer forint a négyzetmétere

Külföldön sokkal nyitottabbak az emberek a változásra, így a mobilházak, könnyűszerekezetes és faházak is onnan erednek. Nyugati szomszédaink már 50 éve meglátták a potenciális ellenfelet a faházakban, és el is kezdték azokat gyártani, amelyek nagy része még a mai napig is áll!

Nem sok titka van ennek az építészetnek, csupán annyi, hogy a fa a megszólalásig ugyanazt a célt szolgálja, mint a tégla, csak mind súlyban, mindpedig négyzetméterenkénti árban aláver a téglának.
Tapasztalatból mondom, hogy észre sem vennéd, hogy faszerkezetű házban vagy, ha nem mondanák, hisz ugyanaz a kellemes biztonság érzete van az embernek, mint egy téglaházban.

A videóban látható cég 2 nap alatt húzza fel tetővel együtt a házad, neked csak egy telket kell szerezned, vagy egy akkora helyet a szüleid háza mellet ahol elfér a te házikód.
A nyílászárók, parketta csempe stb. még bele fog kerülni jó pár száz ezer forintba, de ha a biztonság megtartása mellet spórolhatsz az építőanyaggal, akkor tedd meg. Télen meleg van bent, mivel ezek nikecellel összepréselt falapok, amik vastag hőszigetelésként szolgálnak, míg nyáron kellemes hűvöst nyújt az otthon.

Az árak pedig nagyon kedvezőek, bútorozatlanul már 40 ezer forint/ négyzetméter áron hozzá lehet jutni. A szállítás országosan ingyenes.


Egy videó arról, hogy hogyan is épül fel ez a házikó.

A kép illusztráció

Forrás: organikusok.blogspot.hu

Continue Reading

Ajanlo

To Top