Connect with us

Balesetek

Egy 9 éves, hős kislány kiszabadította a testvérét az autóroncsok közül, majd az apukáját is megpróbálta kimenteni Baranya vármegyében – videó

Egy 9 éves, hős kislány kiszabadította a testvérét az autóroncsok közül, majd az apukáját is megpróbálta kimenteni – videó

A testvérével és az édesapjával utazott egy autóban, amikor frontálisan ütköztek egy másik járművel Szederkénynél

A baleset december közepén történt. Az édesapa épp iskolába vitte 12 éves fiát és 9 éves kislányát, amikor egy másik autó előzés közben megcsúszott a jeges úton, majd beléjük csapódott. Petra az ütközés után a roncsok közül kiszabadította a bátyját, aztán az apukáját is próbálta kimenekíteni.

Rögtön elkezdtem sírni, majd megpróbáltam kiszabadítani apát is, de nem sikerült – mondta a kislány a Tények kamerájának. A férfit végül a tűzoltók szabadították ki, ám a lába olyan súlyosan megsérült, hogy az sem volt biztos, hogy meg tudják menteni. Az orvosok órákig műtötték, nehogy amputációra kerüljön sor. A két gyerek szerencsére csak könnyebb sérüléseket szenvedett.

Vonattal ütközött egy autó Debrecennél

– Soha nem gondoltam, hogy balesetet szenvedek. Mindig igyekeztem a sofőrtársaimra és magamra is vigyázni, mert nagy család vagyunk, hét gyerekünk van – nyilatkozta az apa, aki a kérdéses napon is látta, hogy lefagytak az utak, ezért még jobban figyelt a biztonságos közlekedésre, ám mégis megtörtént a baj.

A család örül, hogy a balesetet mindenki túlélte, viszont nagyon nehéz helyzetbe kerültek, ugyanis a férfi a lába miatt nem tud dolgozni. Minden segítségért nagyon hálásak, s persze, reménykednek abban, hogy az apa minél hamarabb felépül.

Forrás

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top