Connect with us

Mindennapok

Hatalmas bejelentés!Tóth Gabi bejelentette ,jön a második!

Hatalmas bejelentés!Tóth Gabi bejelentette ,jön a második!

Különleges, a szívéhez oly közelálló feladatra vállalkozott Tóth Gabi: Pápai Jocival közösen rendhagyó osztályfőnöki órákat tartanak általános iskolákban, ahol a művészeket a gyerekek kérdezhetik is. A sztárok megosztanak magukról olyan történeteket, amelyek minden gyerkőc számára tanulságosak lehetnek, legyen szó akár az ismertséghez, a sikerhez vezető útról, a hagyományok őrzéséről, a múltunkról, hiszen, ezek határoznak meg minket.

– Valamiért vonzom a gyerekeket! Megmagyarázhatatlan, de bárhová megyek, érzem a ragaszkodásukat, a feltétel nélküli kedvességet. Ez pedig nagyon sok erőt ad 

– kezdi a  Gabi, akinek kislánya rengeteg erőt ad.

[

]

– Neki is köszönhető, hogy mindig túl tudtam lendülni a nehezebb időszakokon: lekötötte a figyelmemet, szeretetet adott, békességet. Az a fontos, hogy elhiggye nekem: a világ jó. Ezért mosolygok mindig, még akkor is, ha hazaérek, és tele van nyilakkal a hátam.

– Biztos vagyok benne, hogy minden gyerek olyan családba születik, amilyet elbír. Hanni is így van ezzel – gondolkodott el Gabi, aki a családjával éppen költözés előtt áll.

– Vidéken szeretnénk lakni, ahol az ismerőseim nagy része él, ahol lovasprogramok vannak, képzőművészet, ahol fontosak a gyökerek, amiket át tudok adni. 

Ami olyan, amit én hoztam otthonról. Nem a közeli jövőben, de azért tervezzük azt is, hogy legyen Hanninak kistestvére. Két-három év múlva, reméljük, érkezik egy második gyermek, ha Isten is úgy akarja.

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/hirek/hatalmas-bejelentes-toth-gabi-bejelentette-2

Continue Reading

Ajanlo

To Top