Connect with us

Sztársztorik

Most érkezett a tragikus hír Gálvölgyi Jánosról – Felesége közölte a tényeket

Most érkezett a tragikus hír Gálvölgyi Jánosról – Felesége közölte a tényeket

Nagy a baj, intenzív osztályra került Gálvölgyi János. A színművész szerda délelőtt lett rosszul, a családtagjai pedig azonnal hívták a mentőket, amikor látták, hogy komoly veszélyben van. Az ország egyik legnépszerűbb művészét jelenleg kórházban ápolják, lélegeztetőgépen van, mélyaltatásban – tudtuk meg a családtól.

A Blikk a művész feleségétől, Gálvölgyi Judittól tudott meg további részleteket.

– Meg tudom erősíteni. Ma délelőtt lett rosszul, nehezen vett levegőt, kihívtuk a mentőket. Ők viszont az adatok felvétele után több mint egy órával sem érkeztek meg, ezért a lányomék vitték be autóval a kórházba – mondta elcsukló hangon a Blikknek Gálvölgyi Judit.

A mentőszolgálat szerint a mentősök úgy ítélték meg, hogy a művész nem volt közvetlen életveszélyben, de vizsgálják, hogy ez szakmailag helyes döntés volt-e – tudta meg az RTL-Klub. Gálvölgyi a csatornának nyilatkozó lánya elmondta, hogy az édesapja félrebeszélt, amikor kórházba szállították, ott pedig folyamatos oxigénellátást kapott.

– Gyakorlatilag úgy hoztam át a városon, hogy mellettem ült az anyósülésen, s mi tartottuk két oldalról a nővéremmel vezetés közben, mert annyira rosszul érezte magát – mesélte Dóra.

Az állapotáról szerda késő délutánig a család nem kapott információt.

– Nem tudjuk, mi baja van, nekünk sem mondtak semmit. Már délelőtt rosszul érezte magát – fogalmazott elcsukló hangon a feleség, aki kétségbeesve tapasztalta, hogy a színésznek légzési nehézségei vannak. – Amikor a lányomék autóba rakták, alig kapott levegőt, de még az eszméleténél volt. Nagyon aggódom érte, nem tudom, mi lesz velünk – tette hozzá Judit.

A Fidelio kulturális portál a művészhez közeli forrásból úgy értesült, hogy a kezelőorvosai tüdőembóliát diagnosztizáltak Gálvölgyinél.

A 74 éves színész alig néhány héttel ezelőtt a Blikk TV Címlapsztori című műsorában beszélt arról, hogy sokszor megfordul a fejében a gondolat, mi lesz, ha történik vele valami.

– Ez egy ilyen szakma, a show megy tovább. Egy normális embernek számolnia kell azzal, ha egyszer elindul, egyszer be is végződik a dolog – jelentette ki Gálvölgyi János, aki az elmúlás tényét már elfogadta, azt azonban nem hajlandó, hogy az odáig vezető út méltatlan legyen az életéhez.

– Nem a haláltól fél az ember, hanem attól, hogy majd mint egy kúszónövényt, úgy kerülget a család, néha meglocsolnak, és ott vagy magatehetetlenül. Nem szeretném, hogy bekövetkezzen az, amikor úgy tesznek, hogy szeretjük a papát, de közben már azt gondolják: te jó isten! Az egy borzasztó helyzet – sóhajtott.

Bajor Imre lánya, Lili a Blikktől értesült a történtekről. A színésznőt szoros viszony fűzi Gálvölgyihez: az édesapja a színész jó barátja volt, ő maga gyerekkora óta ismeri, ráadásul együtt játszott vele a Végszó című előadásban.

– Megdöbbent a hír, a legjobbakat kívánom neki és mielőbbi gyógyulást – mondta a Blikknek.

Faragó András „Topi” külföldön tartózkodik, ő is a Blikktől tudta meg a rossz hírt.

– Néhány hete éppen a Blikk TV-ben találkoztunk utoljára. Lesújtott a hír. Nagyon drukkolok Jánosnak, hogy mihamarabb felépüljön.

Jó barátja, Hernádi Judit, akivel a közönség a Pasik című szituációs komédiában és a Heti Hetes című műsorban láthatta, szintén tőlünk halott Gálvölgyi állapotáról.

– Éppen azon gondolkodtam, hogyan és milyen kedves szavakkal köszöntsem fel a közelgő születésnapján. Nagyon aggódom érte, meg vagyok döbbenve – mondta megtörten Hernádi Judit. – Bízom abban, hogy jobban lesz, a jókívánságaimat küldöm neki, és remélem, mihamarabb beszélhetek vele telefonon. – írja a Blikk.

A cikk forrása: https://www.tudasfaja.com/most-erkezett-a-tragikus-hir-galvolgyi-janosrol-felesege-kozolte-a-tenyeket/

Continue Reading

Ajanlo

To Top