Connect with us

Sztársztorik

“Ömlött a vér, tört a csont” – Véresre verte a szomszédja Németh Kristófot

“Ömlött a vér, tört a csont” – szomszédja támadt Németh Kristófra

Az ismertség árnyoldaláról csak nagyon ritkán hallani, de az ATV #Bochkor című műsorban Németh Kristóf most megosztotta történetét, ami az egész karrierjére hatással volt.

Budai gyerek volt a fiatal Németh Kristóf, azonban a szíve gyakran húzta Pestre. Az ATV #Bochkor című műsor vendégeként elmondta, azért, mert szerinte „ott volt az élet”. “Nappal Buda, éjjel Pest” – fogalmazott ezzel kapcsolatban, majd azt is felelevenítette, amikor főiskolásként először költözött át a Duna túloldalára és egy barátjával vettek ki egy albérletet. “Közösen béreltünk egy lakást a Klauzál utcában. Tény, hogy egy új “bulilakás” volt, tehát mi rászolgáltunk arra, hogy nem lettünk a legnépszerűbb lakótársak ott a környéken. Ezt elismerem” – kezdte beszámolóját a Naphire.hu-nak. Ennek aztán rendőrségi ügy lett a vége.

“A lényeg: egy nap a nemtetszését fejezte ki az egyik szomszédom, amikor indultunk bulizni, vagy csajokkal találkozni, és a cselédlépcsőn mentünk le ott, ahol laktunk. Utánam lépett és ezzel a felkiáltással, hogy “Többet nem fogsz te szerepelni a televízióban, te kis b..i”, egy jobb csapottal szilánkosra zúzta az orrcsontomat, meg az arcomat” – emlékezett Kristóf a lapunknak, majd hozzátette: “ezerrel ömlött a vér, tört a csont, valahogy lementem a ház elé, rendőrséget hívtam, mentőt.”

A férfit előállították a rendőrségre, Kristóf pedig kórházba került, ahonnan végül a saját felelősségére távozott. “Elmentem a saját fül-orr gégészemhez, aki először helyre rakta a 4 és fél centit elmozdult orrcsontomat, amit még újabb műtétek követtek. Azóta ez egyébként látszik is, meg érzem is. Néhány évvel később visszamentem a házba, még mindig ott volt a vérspricc a lépcsőfordulóban” – tette hozzá a Fórum Színház igazgatója.

Az ATV #Bochkor című műsor vasárnap este 20:50-kor kezdődik a Heti Napló Sváby Andrással után.

Continue Reading

Ajanlo

To Top