Connect with us

Sztársztorik

Szörnyű tragédia történt, gyászol a magyar énekes: „Napok óta keresték, végül a földön fekve találtak rá”

Szörnyű tragédia történt, gyászol a magyar énekes: „Napok óta keresték, végül a földön fekve találtak rá”

Tragikus körülmények között vesztette el

Gyászol Cozombolis Péter, elhunyt festőművész barátja, Varga Erik Rikit. Az énekes a mesélt a történtekről. „Huszonnyolc éve voltunk barátok. Nagyjából tizenhat éves volt, amikor először találkoztunk. Éjszakai figura volt Szolnokon, festett, gitározott, mindemellett tanári és művelődésszervezői diplomája volt, egy művészcsalád sarja” – mesélte Péter. Barátja nem volt egészséges, úgynevezett paranoid skizofréniában szenvedett.

“Volt, hogy zártosztályra került, olyankor mindig meglátogattam és segítettem neki. Arról viszont nem tudtam, hogy bármilyen szervi problémája lenne. Sosem panaszkodott! Ha a hogyléte felől érdeklődtem, csak annyit válaszolt: a pénzből és csajból lehetne több. Még egy héttel ezelőtt is találkoztunk, ezért is ért váratlanul a halálhíre” – tette hozzá.

“Tegnap este egy barátomtól tudtam meg, hogy meghalt. Napok óta keresték, így tűnt fel, hogy a postaládája tele volt. Nála még ez sem lenne meglepő. Végül a földön fekve találtak rá a lakásában, napok óta lehetett már ott. Egyelőre nem tudni, mi okozta a halálát, de azt nem gondolnám, hogy önmaga vetett véget az életének. Arra gondolok, hogy egyik szerve mondta fel a “szolgálatot”. Állítólag az utóbbi hetekben sokat vérzett az orra, kórházba is került, de én semmit nem vettem észre. Csak hatvanéves múlt, de lélekben sokkal fiatalabb volt” – mesélte Péter.

( )

A cikk forrása: https://blikkruzs.blikk.hu/sztarok/magyar-sztarok/gyaszol-a-magyar-enekes/njy6w70?utm=b-right-offer

Continue Reading

Ajanlo

To Top