Connect with us

Sztársztorik

Drámai fordulatok a TV2 műsorvezetőjének szülésénél: a szülőszobában jöttek rá a szörnyű tévedésre

Drámai fordulatok a TV2 műsorvezetőjének szülésénél: a szülőszobában jöttek rá a szörnyű tévedésre

„Néha kicsit még sírdogálok”

Proksa Szandra, a TV2 szépséges műsorvezetője pár hete hozta világra második gyermekét, de drámából nem volt hiány.

„Amikor a szülőszobában rájöttünk, hogy az egyik legfontosabb dolog, a köldökzsinórvér levételéhez szükséges doboz otthon maradt, megijedtünk. Ha mindez nem a reggeli csúcsforgalom előtt történik, azt gondolom, az a taxi sem tudott volna minket megmenteni, aki tökéletesen átérezte életünk egyik legfontosabb pillanatát, s versenyt futott az idővel. Nem lehetek elég hálás neki, hiszen gond nélkül és időre leszállította végül az otthon maradt csomagunkat. Szinte a lehetetlent teljesítette” – mesélte Szandra.

Itt még nem értek véget a megpróbáltatások:

“A gerincembe adott érzéstelenítő szállt a fejembe. Rosszul lettem tőle, így a műtét időtartama is jelentősen kitolódott.. A véralvadásgátló nyomána, amit a szülés után kaptam, allergiás reakció lépett fel, végül olyan gyógyszer segített rajtam, ami miatt egy hétre le kellett állnom a szoptatással” – mondta a .

Első gyermeke szülése is nehéz volt tíz órás vajúdással. De most már túl vannak a nehezén, és együtt a család.

Szandra igyekszik pozitívan állni a kihívásokhoz.

„Még nekem is vannak rosszabb napjaim, néha kicsit sírdogálok is, amikor már túl fáradt vagyok. Aztán megrázom magam és a rengeteg pozitívumra gondolok. Hiszen olyan életem lehet, amiről mindig is álmodtam, és amely nem mindenkinek adatik meg”

A cikk forrása: https://blikkruzs.blikk.hu/sztarok/magyar-sztarok/proksa-szandra-szules-tv2/svrswf5?utm_source=right-offer-box&utm_medium=ajanlo&utm_campaign=ruzs_ajanlo

Continue Reading

Ajanlo

To Top