Connect with us

Egyéb

Ennyi volt! Lecseréli Majkát és Pápai Jocit a TV2

Lecseréli Majkát és Pápai Jocit a TV2

Lecseréli Majkát és Pápai Jocit a TV2

Különleges és váratlan változásról számolt be Till Attila a Sztárban Sztár döntőjében: a csatorna lecseréli a népszerű vetélkedőjének, a Zsákmamacska műsorvezetőit.

Ahogyan arról korábban a Blikk beszámolt, nagy bejelentéssel készült a TV2 stábja a Sztárban Sztár vasárnap esti döntőjében. Annyit lehetett sejteni, hogy a csatorna hatalmas nézettségnek örvendő vetélkedőjéről, a Zsákbamacskáról van szó, ugyanis a műsor évtizedekkel ezelőtti műsorvezetője, Rózsa György egy gyanús posztot osztott meg szombaton a közösségi oldalán.

Fontos bejelentés holnap a Sztárban Sztár adásában! Csak annyit mondok… majd vasárnap!

– írta az Instagram-bejegyzésben.

Nagy bejelentéssel készült a Sztárban Sztár döntőjére a TV2 /Fotó: Pozsonyi Zita

Nagy bejelentéssel készült a Sztárban Sztár döntőjére a TV2 /Fotó: Pozsonyi Zita

 

Ma pedig kiderült, egy radikális változás lép életbe a műsorban: ugyanis lecserélik a jelenlegi műsorvezetőket, Majka és Pápai Joci ikonikus párosát, és 30 év után ismét Rózsa György veszi majd át a vezető szerepet. Elmondása szerint a következő adásban már őt láthatjuk Majkáék helyett.

Fontos bejelentéssel készül a TV2 a Sztárban Sztár döntőjében

Fontos bejelentéssel készül a TV2 a Sztárban Sztár döntőjében

A TV2 közleményben is tájékoztatott a változásról:

Április 16-tól egy igazi televíziós legendával találkozhatnak a TV2 nézői: az Életmű-díjas műsorvezető, Rózsa György veszi át néhány exkluzív adás erejéig a Zsákbamacska házigazdájának szerepét Majkától és Pápai Jocitól.

Az elmúlt hetek nézettségi rekordjai után új fordulat várható a népszerű vetélkedőben, a Zsákbamacska speciális adásait ugyanis Rózsa György vezeti április 16-tól. Ez azért is különleges alkalom, mert a televíziózás történetében példanélküli, hogy 30 év után ugyanaz a műsorvezető vezessen egy gameshowt.

A Kapcsoltam, a LEG…LEG…LEG… és az egykori Zsákbamacska házigazdája visszatér a képernyőre, és újra kezébe veszi az irányítást.

Megtisztelőnek éreztem a TV2 felkérését. Találkozás ez egy régi szerelemmel – három évtized elteltével újra vezetni ugyanazt a vetélkedőt – jutalomjáték!

– mondta Rózsa György.

Hozzátette: az első pillanatok öröme után azért elgondolkodott, vajon 75 évesen bírja-e majd a hosszú felvételeket, és elfogadják-e a fiatal játékosok? Hiszen jó részük még nem is élt, amikor a 90-es évek első felében sikerre vitte a Zsákbamacskát.

Attól nem tartottam, hogy bennem él-e még a játékkedv, mert a televíziós műsorkészítés, a játékvezetés egy örökké tartó szerelem

– tette hozzá.

“Szinte visszafiatalodtam. A TV2 vezetése és a stáb mindent megtettek, hogy jól érezzem magam. Nagyon megható volt, hogy a felvételek után a kollégák megköszönték a jó hangulatú közös munkát. A játékosok pedig minden adás elején hihetetlen szeretettel fogadtak, hosszú percekig tapsoltak. Szinte mindegyikük elmondta a játék után, hogy én voltam a szüleik kedvence, nagyon szerették a Zsákbamacskát annak idején. Jó volt látni, hogy a mostani játékosok is remekül érezték magukat a stúdióban. Boldog voltam, hiszen újra azt tehettem, amit 56 televíziós évemen át: szórakoztathattam a nézőket” – fogalmazott.

A műsorban Rózsa György segítője a Dancing with the Stars profi táncosa, Stana Alexandra lesz – írták.

Sztárban sztár

Rózsa György

zsákbamacska

Majka

Pápai Joci

bejelentés

Forrás

Continue Reading

Ajanlo

To Top