Connect with us

Balesetek

“Szeretlek testvérem, az én szívemben örökre itt maradsz” – Nyugodj békében, Józsi!

József mindössze 41 éves volt. Családtagjai, barátai összeomlottak a szörnyű hír hallatán. A fiatal férfi éppen végzett munkájával, már haza indult volna, amikor egy külföldi kamion hatalmas sebességgel a teherautójába száguldott az M43-as autópályán. A balesetben elhunyt közutas már a 21. szakember volt, aki az elmúlt években munkavégzés közben vesztette életét.

A Magyar Közút 41 éves makói munkatársa az M43-as autópályán, Maroslele térségében végzett kollégáival útburkolati munkákat szerdán, és már éppen indultak volna vissza a mérnökségre, amikor egy kamion nagy sebességgel ütközött hátulról teherautójukba, ami az árokba csapódva állt meg. A sofőr ülésen ülő József az autó alá szorult, és bár mentőhelikoptert is riasztottak hozzá, életét már nem tudták megmenteni. A balesetben elhunyt fiatal közutas élete perceken múlt.

Közút baleset
Józsefet már nem tudták megmenteni Fotó: CSMRFK

“Drága kollégám, nyugodj békében! Mi mindent megpróbáltunk!”

– búcsúzott Józseftől egy megrendült kollégája.

A külföldi kamiont vezető férfi elismerte, hogy elaludt a volánnál. Járműve akkor sebességgel csapódott be, hogy a közutas teherautó mögött álló energiaelnyelőt teljesen összetörte. A Magyar Közút a saját halottjának tekinti Józsefet, és igyekeznek minden segítséget megadni hozzátartozóinak. A fiatal szakember már a 21. közutas volt, aki az elmúlt években munkavégzés közben vesztette az életét egy figyelmetlen autós miatt.

“Szeretlek testvérem, barátom az én szívemben örökre itt maradsz”

– búcsúzott Józseftől a legjobb barátja.

“Sajnos láttam a balesetet! Nyugodjon békében, Jocánk! Részvétem a hozzátartozóknak!” – búcsúzott tőle egy másik kollégája.

József halála nem csak a családtagokat és barátokat, hanem az egész országot megrendítette, rengetegen fejezik ki részvétüket a Magyar Közút közösségi oldalain.

Continue Reading

Ajanlo

To Top