Connect with us

Mindennapok

Brutális kegyetlenséggel öltek meg egy nyugdíjas tanítónőt Polgárdiban

A nő segítséget kért a férfitól, aki erre szörnyű kegyetlenséggel halálra verte őt.

Fegyházbüntetést kaphat az a férfi, aki még tavaly nyáron költözött a Polgárdiban lévő sorházi házrészbe, ahol közös udvarral rendelkezett az áldozattal és annak unokaöccsével.

A férfi az udvaron olvasott és cigarettázott, amikor a nyugdíjas tanítónő megkérte, hogy cserélje ki a gázpalackot.

A vádlott ezt követően bántalmazta a 70 éves asszonyt, aki a földre került és segítségért kiabált.

A támadó azért, hogy a nő ne tudjon kiabálni, a garázsból magához vett egy nyél nélküli, 14 cm hosszú kalapácsfejet és azzal tízszer tarkón ütötte a földön fekvő áldozatot. A férfi gyorskötözőt tekert az asszony nyakára, műanyagzsákot húzott a felsőtestére, majd mikor észlelte, hogy a nő még lélegzik, a gyorskötözőt tovább szorította.

A férfi az élettelennek tűnő testet egy ponyvába tekerte, bálamadzaggal összekötözte, a garázsba húzta, majd arra háztartási hulladékkal teli zsákokat helyezett.

Az idős asszony eltűnését az unokaöccse jelentette be, a rendőrök aznap megtalálták az elrejtett holttestet.

A nyugdíjas nő halálának közvetlen oka az oxigénhiányos állapot miatti agykárosodás volt, amelyhez a nyaki verek leszorítása vezetett.

Az ügyészség a vádiratában a terhelttel szemben fegyházbüntetés kiszabását, közügyektől eltiltást, a letartóztatás fenntartását, valamint annak megállapítását indítványozta, hogy a vádlott nem bocsátható feltételes szabadságra.

Continue Reading

Ajanlo

To Top