Connect with us

Balesetek

Egy nőbe szeretett bele az RTL műsorvezetőnője: először mutatta meg a kedvesét – Fotó és videó a szerelmesekről

Egy nőbe szeretett bele az RTL műsorvezetőnője: először mutatta meg a kedvesét – Fotó és videó a szerelmesekről

Az RTL sztárja kamerák előtt, egy címlapfotózáson rántotta le a leplet arról, hogy ismét elrabolta valaki a szívét. A barátnőjével való kapcsolatáról is elárult néhány részletet.

Szomjas Jennifer – ismertebb nevén: Lady Szomjas – a TikTokon futott be először, ugyanis több mint 600 ezer követővel rendelkezik. 2021-ben az a megtiszteltetés érte, hogy ő lett az év Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards „Kedvenc hazai sztár” kategóriájának győztese, akit a rajongói szavazatok segítettek az elismeréshez. Később az RTL is felfigyelt rá, így volt már az Álarcos Énekes és az X-Faktor háttérműsorának háziasszonya egyaránt.

( )

A tévés mindig hatalmas nyitottsággal beszél arról, éppen mi történik vele, illetve azt is nyíltan vállalja, hogy leszbikus. Nőies megjelenése és csinos alakja miatt azonban vannak olyanok, akik elfelejtik a szexuális beállítottságát.

„Érezhető, hogy sokan elfelejtik velem kapcsolatban, hogy a lányokat szeretem, ugyanis az összes sztereotípiát felrúgom. Sokan a leszbikusokat fiús nőknek gondolják, de erről szó sincs” – a közösségimédia-sztár. Mint kiderült, Lady Szomjasra fél éve újra rátalált a szerelem, és bár eddig nem mutatta meg a barátnőjét, most úgy döntött, egy címlapfotózás – amelynek témája a szerelem – a legmegfelelőbb erre.

A cikk forrása: https://blikkruzs.blikk.hu/sztarok/magyar-sztarok/lady-szomjas-szerelem-uj-baratno-kapcsolat/xxn2250?fbclid=IwAR3gUor4bnRhbUgBLQ3R3O3PAHG9-UiFk9lIMfh273XI4CWMyrXwEOXvTpo

Continue Reading

Ajanlo

To Top