Connect with us

Egyéb

Mintha a 2 fotó ugyanarról a nőről készült volna. De nézd csak, ki ül mellette 100 évvel később.

Mary Belle és Mae Belle, a két gyönyörű ikerlány az Amerikai Egyesült Államokban, Kentucky államban született. Úgy néztek ki, mint két tojás, és végig élték a teljes, viharos XX. századot. Mindent együtt…

Egyikük jól sportolt, a másik jól tanult, beosztották egymás között az élet dolgait már az iskolától kezdve. Egyetemet végeztek, majd férjhez mentek. Mindketten a Symsonia Általános iskolában helyzekedtek el, ahol több mint négy évtizeden át tanítottak két, egymással szemközti tanteremben.

Egész életükben imádtak utazni, az USA valamennyi tagállamát bejárták, és mindezt a férjeikkel, és együtt tették., autóval.

 

A férjeik már elhunytak, és az ikrek együtt költöztek be egy idősek otthonába, közös a szobájuk, és továbbra is mindent megosztanak egymással.

Százéves koruk ellenére is nagyon aktívak, minden nap sétálnak, rendszeresen járnak fodrászhoz. Egymás iránti szeretetük örök, amely frissen és korukhoz kéepst egészségesen tartja őket. “Egész életünkben együtt voltunk, soha nem váltunk el. Mi csak ezt tudjuk és azt, hogy szeretjük egymást.”

 

A cikk forrása: https://tudnodkell.info/mintha-a-2-foto-ugyanarrol-a-norol-keszult-volna-de-nezd-csak-ki-ul-mellette-100-evvel-kesobb/?fbclid=IwAR0Q_-ByuCaQ0JKMMKvEcbnB3oRzFX7MZyCEHGh8Lr9vyiV7fKsjKP_D7z8

Continue Reading

Ajanlo

To Top