Connect with us

Egyéb

Így néz ki a Vad Angyal két főszereplője 18 évvel a szappanopera után

Így néz ki a Vad Angyal két főszereplője 18 évvel a szappanopera után

18 évvel ezelőtt az egész világot meghódították a Vad Angyallal, most ismét összetalálkoztak, ezt pedig egy fotóval örökítették meg.

Natalia Oreiro és Facundo Arana felett is telik az idő, az egykori “álompár” az egész világot meghódította a Vad Angyal című szappanoperával, Milagros történetén milliók csüngtek.

[

]

A két színész egy csapásra világhírnévre tett szert, a sorozatot 80 országban vetítették, Magyarországon először a TV2 tűzte műsorra, majd a Story TV-n láthattuk, jelenleg az Izaura TV-n nézhetik vissza a szappanopera kedvelők.

Natalia Oreiro és Facundo Arana a Vad Angyal mellett együtt szerepelt a Te vagy az életem (Sos mi vida) című telenovellában, ahol szintén szerelmespárt alakítottak.

Nemrég ismét találkoztak és a szép idők emlékére közös fotót osztottak meg, láthatóan felettük is eljár az idő. Oriero jelenleg 40 éves, míg Arana 45 éves.

Mi a véleményed?

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/hirek/igy-nez-ki-a-vad-angyal-ket-foszereploje-2?fbclid=IwAR2eEpFFJPsE4UlAoFSsTlXVPWjc2lMGcZqOCIb0q-Xaw-Y94yTgG_cxhbM

Continue Reading

Ajanlo

To Top