Connect with us

Egyéb

Fontos részletek derültek ki Baumann Péter temetéséről: így zajlik majd a végső búcsú a család kívánságára

Fontos részletek derültek ki Baumann Péter temetéséről: így zajlik majd a végső búcsú a család kívánságára

Nyilatkozatott adott ki a Budapesti Rendőr-főkapitányság a hősi halált halt Baumann Péter temetésével kapcsolatban.

A BRFK az alábbi posztot tette közzé a Facebook-oldalán:”Kedves követőink, akik között nagyon sok kollégánk is van! Szeretnénk benneteket értesíteni, hogy hősi halottunkat, Baumann Péter posztumusz rendőr főhadnagyot 2023. január 26-án 13 órakor kísérjük utolsó útjára a Mátészalkai Köztemetőben katonai tiszteletadás mellett.

A gyászoló család kifejezett kérése, hogy gyermeküket zárt körben, családja, barátai és a rendőrök nagy családja közt szeretnék végső nyugalomra helyezni, médiaérdeklődés nélkül. A temetés nem sajtónyilvános, így kérjük a média képviselőit, hogy a gyászoló család kérését tartsák tiszteletben. Tudjuk, hogy Péter halála rengeteg embert megérintett, rengetegen fejezték ki részvétüket, tanúsítottak bennünket együttérzésükről, és gyászunkban osztozva szeretnék végigkísérni hősünk végső nyugalomra helyezésének pillanatait. A temetésről a BRFK kommunikációs stábja fog fotót és videót készíteni, amit a temetés után megosztunk a nyilvánossággal és készséggel a sajtóorgánumok rendelkezésére bocsátunk. Köszönjük a megértéseteket!”

Mint ismert, Baumann Pétert múlt hét csütörtökön késelte halálra egy ámokfutó Újbudán. A férfi – akinek elmegyógyintézeti kezelését rendelték el – két másik járőrt is megsebesített, akik azóta már otthonukban lábadoznak.

Continue Reading

Ajanlo

To Top