Connect with us

Ezotéria

Napi horoszkóp január 16. – Rákok, Mérlegek,Kosok, Halak, Ikrek, Szüzek, Nyilasok, Halak, Bakok, Vízöntők, Skorpiók

Napi horoszkóp január 16. – Rákok, Mérlegek,Kosok, Halak, Ikrek, Szüzek, Nyilasok, Halak, Bakok, Vízöntők, Skorpiók

Ha ma van a születésnapod: Tele leszel energiával és az ambíciód az eget veri majd. Ennek tükrében az elkövetkező 12 hónapban semmi sem lesz lehetetlen számodra. Határozd el, hogy alkotsz valamit, ami ki fogja állni az idő próbáját.

 

 

Ha egyedülálló vagy nagyszerű döntést fogsz meghozni a randizással kapcsolatban. Ha szeretnél párkapcsolatban élni, akkor eljött a te időd. Ha párkapcsolatban élsz, kedveseddel győződjetek meg róla, hogy egy oldalon álltok-e egy fontos döntésben, mert csak közös erővel tudtok jó eredményre jutni.

Kos

Tisztítsd meg a fejed a negatív gondolatoktól. Ha nem figyelsz, a legkisebb kétely is képes lesz olyan gyökeret ereszteni benned, amely felett már nem lesz uralmad. A mai kozmikus tevékenység védelmezni fog, ne aggódj.

Bika

Mások helyeslik azt, amit tenni tervezel? Egyáltalán törődnöd kell vele? A csillagok üzenete az, hogy tedd, amit tenned kell és ragaszkodj a célhoz, aminek elkötelezted magad. Hogy a világ mit gondol, az most ne érdekeljen.

Ikrek

Talán keménynek tűnsz kívülről, azonban van egy gyenge pontod, amit csak kevesen ismernek és ha erre hatással van valaki, akkor képes megsemmisíteni. Nem elég keménynek tűnni, azzá is kell válni.

Rák

Egy párkapcsolati üggyel ideje foglalkoznod és meg is lesz hozzá a bátorságod, hogy szembenézz végre vele. Nem seperheted a szőnyeg alá, ezt te is tudod, szóval ideje most letudnod, egyszer és mindenkorra.

Oroszlán

A következő 2-3 nap fizikailag, mentálisan és érzelmileg is megterhelő lesz számodra, szóval gondosan tervezd meg a dolgaidat és iktass ki minden zavaró tényezőt. Fókuszálj az első számú célra.

Szűz

Valami, amiről már évek óta álmodsz, végre a tiéd lehet. Ehhez azonban szükséged van bátorságra, hogy szembeszállj azokkal, akik kritikával fognak illetni a tetteid miatt. Ez a te életed, szóval úgy cselekedj, ahogy neked jó.

Mérleg

Fel kell fedned a kártyáidat a mai napon egy pénzügyi vagy családi helyzetben és miközben meg kell őrizned a tartásodat, arra is figyelned kell, hogy ne sértsd meg senki személyes érzéseit sem. Szerinted képes leszel erre?

Skorpió

A kozmosz olyan energialöketet ad, hogy a szokásos tevékenységek és az otthon ülés a mai napon nem lesz opció. Szabadulj ki a világba, menj társaságba és szórakozz, amennyire csak a csövön kifér. Persze a holnapról se feledkezz meg.

Nyilas

Ha képes vagy függetlenedni a pénztől és az anyagiaktól általában, akkor az, ami a mai napon történik, egy cseppet sem fog meghatni. Bármit is nyerj vagy veszíts, nem szabad túlreagálnod. Ezt akár a szokásoddá is alakíthatnád.

Bak

Tele leszel energiával és uralni fogod a napodat. Próbálj meg nem feldarabolódni, egyszerre ne kezdj bele több dologba. Fókuszálj arra, ami a legfontosabb, majd így tovább.

Vízöntő

A magabiztosságod talán egy kissé megcsappant, de semmi okod kétségbe esni. A legérzékenyebb szektorodban történő kozmikus aktivitás arra ösztökél, hogy gondolkozz el mélyebben a hosszú távú terveiden.

Halak

Nem azzal van a gond, hogy meg akarod váltani a világot, hanem azzal, hogy egyből millió dolgot vársz el magadtól és azt mind tökéletesen akarod végrehajtani. Ennek aztán az lehet az eredménye, hogy csalódsz magadban. Lépésről lépésre haladj, koncentrálj egy dologra egyszerre.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

A cikk forrása: https://www.tudasfaja.com/napi-horoszkop-januar-16-rakok-merlegekkosok-halak-ikrek-szuzek-nyilasok-halak-bakok-vizontok-skorpiok/

Continue Reading

Ajanlo

To Top