Connect with us

Egyéb

Megindító fotók az újbudai kapitányságtól: gyertyagyújtással búcsúzik a tömeg Baumann Pétertől

Megindító fotók az újbudai kapitányságtól: gyertyagyújtással búcsúzik a tömeg Baumann Pétertől

Több mint százan gyűltek össze a XI. kerületi rendőrkapitányság épületénél, virágokkal és gyertyagyújtással rótták le tiszteletüket az újbudai rendőrtámadásban elhunyt Baumann Péter emléke előtt.

A mindössze 29 esztendős Baumann Pétert családja mellett a teljes magyar rendőrtársadalom siratja. A rendőrkapitányság épületén kívül és belül is emlékhelyet alakítottak ki, a hőssé nyilvánított rendőr fényképével. Mécseseket gyújtottak, virágokat vittek a barátok és kollégák a megemlékezésre. A tömegben a családtagok, barátok és rendőr kollégák mellett mentősök is nagy számban jelen voltak.

Ahogyan arról beszámoltunk, egy hangokat halló férfit csütörtök este rátörte az ajtót a felette lakóra egy társasházban. A kiérkező rendőrök a ház folyosóján elkezdték megbilincselni, aki egy késsel a rendőrökre támadt, és mindhárom rendőrt megszúrta. A helyszínre mentő is kiment, a lábon lőtt támadót és a három rendőrt is kórházba vitték. Baumann Péter rendőr főtörzsőrmesternek olyan súlyos volt a sérülése, hogy a kórházban meghalt.


Galéria

Continue Reading

Ajanlo

To Top