Connect with us

Mindennapok

Újabb szörnyű baleset! Súlyos baleset ! Közel 8 km-es a torlódás, forgalmat nemrég nyitották meg .A helyszínelés – mentés jelenleg is tart, a torlódás közel 8 kilométeres.

Újabb szörnyű baleset! Súlyos baleset ! Közel 8 km-es a torlódás, forgalmat nemrég nyitották meg .A helyszínelés – mentés jelenleg is tart, a torlódás közel 8 kilométeres.

BALESETEK, TORLÓDÁSOK, RENDKÍVÜLI KÖZLEKEDÉSI ESEMÉNYEK
2023. január 09. 08:53

[

]

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események.

Az M0-s autót déli szektorában, az M1-es autópálya felé vezető oldalon, a 6-os főúti kihajtó előtt egy korábban kigyulladt személyautó oltásán dolgoznak. A mentésben részt vevők mellett a négy sávból már csak a legszélsőt tartják lezárva. Az erős reggeli forgalom miatt már az M51-es csomóponttól torlódik a forgalom.A 61-es főúton, Baté belterületén baleset történt. A 106-es km-nél a fél pályát lezárták.A 65-ös főúton, Szakály térségében, a 29-es km-nél egy személyautó lesodródott az útról és felborult. Félpályás lezárás mellett helyszínel a rendőrség.Az M43-as autópálya és az M5-ös autópálya csomópontjánál, Budapest felé a felhajtóágon  gyalogost gázoltak. Az M5-ös autópályára útszűkület mellett lehet felhajtani. 

A Híd Kárpátaljáért programhoz kapcsolódóan Magyarország Kormánya 5 segítségpontot jelölt ki az érintett önkormányzatokkal és karitatív szervezetekkel közösen. A segítő pontok a következő helyszíneken találhatóak: Záhony, Ady Endre út 79. Barabás, Árpád utca 28. – Petőfi Sándor Művelődési Ház Lónya, Árpád utca 113. – Művelődési Ház Beregsurány, II. Rákóczi Ferenc utca 1. – Kastélypark Tiszabecs, Rákóczi Ferenc utca 13. – II. Rákóczi Ferenc Körzeti Általános Iskola Részletek: https://www.utinform.huHatárokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját: http://www.police.hu

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/hirek/ujabb-szornyu-baleset-sulyos-baleset-3

Continue Reading

Ajanlo

To Top