Connect with us

Mindennapok

Nem bírta tovább ezért lett öngyilkos az RTL Klub tévésztárja!

Nem bírta tovább ezért lett öngyilkos az RTL Klub tévésztárja!

Nem bírta tovább ezért lett öngyilkos az RTL Klub tévésztárja!

Öngyilkos akart lenni, ivott és nyugtatókat szedett az Éden Hotel volt szereplője. 

Sok vért vesztett, mentők vitték el, pszichiátriára került a magyar tévésztár

“Több mint egy éve alkotunk párt a kedvesemmel, Rékával. Minden időnket együtt töltjük, nemrég pedig vettem egy házat Jászapátiban, ahová együtt költözünk be. A két ünnep között Réka hazament Pécsre a családjához, és bántott, hogy én nem mehettem, nem kaptam meghívást. Egyedül voltam otthon, és még sosem töltöttünk ennyi időt külön. Nem értem el telefonon, aztán előjöttek a démonjaim, azt hittem, biztosan megcsal. Nem tagadom, elkezdtem inni, majd bevettem húsz-huszonöt szem erős nyugtatót, amelyek felkorbácsolták ezeket a félelmeket, és szinte már hallucináltam. Dühös lettem, elkezdtem őrjöngeni, összetörtem a házban az összes tükröt, üveget, amelyek szétvágták a kezemet. Nagyon sok vért veszítettem, majd önkívületi állapotba kerültem” – nyilatkozta Mandula Ádám.

Egyetlen szerencséje az volt, hogy kihívták a mentőket és a rendőröket, így nem vérzett el. “Befeküdtem a kádba, várva, hogy vége legyen. De nem így lett” – mondta a Blikknek az Éden Hotel és az Aranypart egykori sztárja, akit kórházba szállítottak, ahol miután ellátták sérüléseit, összevarrták sebeit, átvitték a pszichiátriára, ahonnan egy vizsgálat után kiengedték.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelki elsősegély-számot!

[

]

Amit tudni kell róla

Ádám a Viasat3 2011-ben induló, Aranypart című műsorban vált híressé, majd barátjával – akit a műsorban ismert meg – alapították meg a Golden Coast nevezetű együttesüket. Később szerepet kapott az Éjjel Nappal Budapest című sorozatban.

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/hirek/nem-birta-tovabb-ezert-lett-ongyilkos-2

Continue Reading

Ajanlo

To Top