Kapcsolat / Elérhetőségek

Ezotéria

Napi horoszkóp január 8.- Kos, Ikrek, Szűz, Mérleg, Halak, Rák, Nyilas, Skorpió, Bak, Bika

Napi horoszkóp január 8.- Kos, Ikrek, Szűz, Mérleg, Halak, Rák, Nyilas, Skorpió, Bak, Bika

Ha ma van a születésnapod: Győződj meg róla, hogy azt kapod, amit valóban megérdemelsz. A múltban túl gyakran érted be kevesebbel, mert bátortalan voltál többet kérni. Azok, akik a pénzügyi szálakat tartják a kezükben tudják, hogy nem veszíthetnek el téged.

 

 

Ha egyedülálló vagy, egy nagyon érdekes romantikus kapcsolat veheti kezdetét. Hagyj időt az ismerkedésre és a másik felfedezésére. Ha párkapcsolatban élsz, kedveseddel nyitottak lesztek egy új kezdetre. Lehet, hogy váratlan dolgokat is megtapasztaltok majd.

Kos

Jobban kellene bíznod a saját ítélőképességedben. Mindig találhatsz valakit, aki azt fogja mondani, amit hallani akarsz, de elég csak a belső hangodra figyelned, hogy azt halld, amire tényleg szükséged van. Ez az, ami igazán fontos.

Bika

Ragaszkodj szigorúan a tényekhez és ne hagyd, hogy mások rábeszéljenek olyasmire, amiről tudod jól, hogy nem helyes. Minél inkább próbálják bizonygatni a kockázat hiányát, annál inkább készülnöd kell rá, hogy van.

Ikrek

Tegyél erőfeszítéseket annak érdekében, hogy a hatalmi pozícióban lévő személyek jó oldalán legyél. A bolygók arra figyelmeztetnek, hogy ne akaszd össze a bajszod a mai napon feljebbvalóval vagy hatósági személlyel, mert a rövidebbet fogod húzni.

Rák

Úgy tűnik, mintha valaki valamit rejtegetne előled és talán igaz is, de nem akkora jelentőségű a dolog, hogy érdemes volna nagy ügyet csinálni belőle. Bármi is történjen a háttérben, az téged nem fog negatívan befolyásolni.

Oroszlán

Ne adj tovább olyan információt, amit nem szükséges. A tudás hatalom és minél többet tudnak meg a terveidről mások, annál nagyobb hatalmat gyakorolhatnak feletted. A dicsekvésed most sokba kerülhet.

Szűz

Egyesek nem tudnak neked nyugtot hagyni, sokkal inkább csak panaszkodnak. Tudod, hogy mit kell tenned és ez nem más, mint elvágni velük a kapcsolatot. Ne aggódj amiatt, hogy ridegnek tűnsz, ez az egyetlen módja, hogy leállítsd őket.

Mérleg

Ha rosszkedvűen is kezdted a hetet, megvan az esély, hogy felvidulj. Csinálj valamit, ami képes elterelni a gondolataidat. Mi tud a legjobban megnevettetni? Erre koncentrálj és minden mást hagyj most figyelmen kívül.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Continue Reading
Fel!