Connect with us

Egyéb

​A Vatikán tudja már, hogy mikor jön a világvége!

​A Vatikán tudja már, hogy mikor jön a világvége!

Beteljesülhet a prófécia?

Szent Malakiás volt az a próféta, aki előre leírta, mennyi pápa és milyen minőségben fog uralkodni a Vatikánban, mígnem elérkezik az idők “végezete”.

Jóslata azóta számos pápa életútját és “érkezési sorrendjét”, uralkodását megvizsgálva tűpontosnak bizonyult.

[

]

Szent Malakiás – eltérően az ezt megelőző 111 egyházfőtől – az utolsó pápáról bővebben és a következők szerint ír a próféciák 23. oldalán:

„In persecutione extrema sacrae Romanae Ecclesiae siae sedebit Petrus Romanus, qui pascet oves inmultis tribulationibus; quibus transactis Civitas Septi collis diruetur, & Judex tremendus judicabit Populum.”

A végső üldöztetés idején a Szent Római Egyházban Petrus Romanus (Római Péter, a szerk.) fog uralkodni, aki nagy szenvedések között fogja terelni nyáját. Ezután a hét domb városát elpusztítják, és a rettegett bíró megítéli a népét.”

Kevesen tudják, de Ferenc pápa Argentínába kivándorolt olasz szülők gyermeke, a szülők pedig egyenesen a közeljövőben bukásra ítélt Rómából származnak.

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/ezoterika-a-vilag-rejtett-oldala/a-vatikan-tudja-mar-hogy-mikor-jon-a-vilagvege?fbclid=IwAR1YU73lRku2ZOs_TrzHMJHV_XjYZV5BYeQHi9ngd3YIyQR2870z-5lYsdw

Pages: 1 2

Continue Reading

Ajanlo

To Top