Connect with us

Egyéb

Nagy Ferónak már fűtésre sincs pénze, 16 fokban alszik a feleségével

Nagy Ferónak már fűtésre sincs pénze, 16 fokban alszik a feleségével

Nagy Feró elárulta, hogy az energiaválság miatt neki is változásokat kellett bevezetnie az otthonában: kiderült, hogy újra cserépkályhával fűt, így 16-17  fokban alszanak a feleségével. A zenész most a Blikknek árulta el, hogy milyen megtakarítási ötletei vannak. 

[

]

„A nappaliban van egy cserépkályhám, amit évek óta nem üzemeltem be. Most az adja a meleget, így költséghatékonyabb a fűtés. Emellett függönyöket szereltem a ház több pontjára, amelyek fogják a meleget. Viszont csak egy helyiséget fűtünk ki. A feleségemmel egyébként sem szeretünk melegben aludni, így a hálószobánkban tizenhat-tizenhét fok van. Ez is a spórolás egy formája, elég hozzá egy meleg takaró”

– mesélte a lapnak Nagy Feró.

A zenész hozzátette, hogy nem csak a fűtéssel, de az étellel kapcsolatban is spórolnak, megnézik, hogy mit és mikor vásárolnak. Hozzátette, hogy a hétköznapokban is szívesen főz, mert így rálátása is van arra, hogy mennyit költenek ételekre. 

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/hirek/nagy-feronak-mar-futesre-sincs-penze?fbclid=IwAR36_rvffFAxcfV0aL6J5sEUpISUrUde27Sl3T1emQ593bXOjMAwaX3D2SU

Continue Reading

Ajanlo

To Top