Connect with us

Egyéb

Gyász: „Egy pillanat alatt halt meg”Összeomlott a gyásztól Kovács P. József

Gyász: „Egy pillanat alatt halt meg”Összeomlott a gyásztól Kovács P. József

Gyász: „Egy pillanat alatt halt meg”Összeomlott a gyásztól

Kovács P. József

:

Tragédia történt: Hatalmas veszteség érte a legendás tévébemondót, Kovács P. Józsefet

Karácsonykor elvesztette szeretett feleségét, Mariettát Kovács P. József. A legendás tévés így tudatta a világgal a szörnyű hírt.

[

]

“Drága barátaim! 50 gyönyörű, élményekkel és sok-sok küzdelemmel teli év után örökre elment Marietta, életem fele, a társam, aki oly sokat tett értem és családunkért.

A vigasz két nagyszerű gyermekünk és négy unokánk, de őt pótolni nem lehet. Fájdalmamat enyhítik meleg, szerető, baráti soraitok. Köszönöm, hogy gondoltok rám, hogy jó szívvel gondoltok Mariettára úgy ahogy ezen a fotón is látjátok, és őrzitek emlékét…

Kérlek benneteket, hogy ne kommenteljétek ezt a postot. Elegendő egy reakció. Boldog karácsonyt!”

 – osztotta meg a világgal a fájdalmas hírt Kovács P. József.

Felesége halála óta visszavonultan él tihanyi házában és már nem vágyik az egész életét jellemző rivaldafényre Kovács P. József. Megtisztelő számunkra, hogy a magyar televíziózás egyik legnagyobb legendája, az ország egyik legismertebb hangja hosszú évtizedek hallgatása után leült velünk beszélgetni. A televíziózás hőskorában került a képernyőre, ahonnan aztán 40 éven keresztül nézők millióit tájékoztatta az éppen aktuális műsorokról vagy épp a közelgő áremelésekről.

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/hirek/gyasz-egy-pillanat-alatt-halt-megosszeomlott-3?fbclid=IwAR1OnmAVgGtqU9VorVW0lq2CyJBW5ByZMLkKQYMplLKu6BwtZuVDe-1W3DM

Continue Reading

Ajanlo

To Top