Connect with us

Mindennapok

Szívszorító! Ennyi pénzből kell megélnie a súlyosan beteg Lang Györgyinek – Sajnos még ennél is van egy sokkal komolyabb gondja!

Szívszorító! Ennyi pénzből kell megélnie a súlyosan beteg Lang Györgyinek – Sajnos még ennél is van egy sokkal komolyabb gondja!

Szívszorító! Ennyi pénzből kell megélnie a súlyosan beteg Lang Györgyinek – Sajnos még ennél is van egy sokkal komolyabb gondja! Egy megosztással mutassuk meg, hogy mellette állunk és támogatjuk Őt!

[

]

Nem elég a nélkülözés, sajnálatos módon az énekesnő még kerekesszékbe is kényszerült! Elképesztő, hogy elszaladt az idő, hiszen ki gondolná, hogy Lang Györgyi már 60 éves. Sajnos ennek a 60 évnek a jelentős részét betegségével együtt kellett, hogy leélje. “22 évig sikerült tünetmentesnek maradnom, aztán viszont látszódott, hogy ez egyre rosszabb lesz” Már több éve él kerekesszékben a szklerózis multiplexe miatt, igaz sokáig nem is foglakozott a betegségével. Még a mai napig vállal fellépéseket, igaz nem akkora számban mint korábban. Györgyi elárulta, hogy nem azért teszi mert annyira élvezi, hanem mert muszáj ugyanis nyugdíja alig éri el a 80 ezer forintot.

Nyolcvanezer forint a nyugdíjam, de ez rockernyugdíjnak számít. A szerzői jogdíjakból és az egyéb eseményekből van még bevétel’ – nyilatkozta a Pa-Dö-Dö énekesnője.

Nagyon lefogyott Lang Györgyi… alig ismerhető fel a legújabb videóban

Lang Györgyi tavaly év végén kapott agyérgyörcsöt és bár állapota egyre rosszabbodik, ő mégsem hagyja magát, Falusi Mariannal lelkesen vezetik a Klubrádióban műsorukat. Egy új videóban mesélték el, miért szeretnek a rádióban dolgozni.

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/hirek/szivszorito-ennyi-penzbol-kell-megelnie-4

Pages: 1 2

Continue Reading

Ajanlo

To Top