Connect with us

Mindennapok

Ördög Nóra őszintén elmondta az igazat, erre senki nem számított

Ördög Nóra őszintén elmondta az igazat, erre senki nem számított

Ördög Nóra gyermekeit nem zavarja a kamera, tévés édesanyuk és fotós édesapjuk, Nánási Pál mellett megszokhatták a jelenlétét.

 

Sőt, Mici kifejezetten otthonosan és felszabadultan viselkedik az objektív előtt, így még az is elképzelhető, hogy – a szülei nyomdokaiba lépve – egyszer hasonló hivatást választ.
Sok év kihagyás után visszatért a TV2 képernyőjére a Vigyázat, gyerekkel vagyok! című vetélkedő, amelynek a háziasszonya ezúttal is Ördög Nóra. A műsorvezető édesanyaként is kíváncsian várta, mik derülnek ki a sztárokról a gyermekeik révén.– Ez az a műsor, ami miatt a legtöbben állítottak meg az utcán, azt kérdezve, mikor lesz újra. Sok idő telt el az első óta, de még most is sokan nézik vissza online az adásokat. Korábban már szinte minden sztárcsemete részt vett a műsorban.

Mostanra azonban felnőtt egy új generáció, valamint a műsorban már szereplő sztárok kisebb gyermekei is akkorák, hogy részt tudnak venni. A legtöbb esetben a gyerekek maguk kérték, hogy jöhessenek játszani – mondta a Blikknek Nóra, akit a forgatásra a gyermekei, a kilencéves Mici és a nyolcéves Vencel is elkísértek.

A cikk forrása: https://www.tudasfaja.com/ordog-nora-oszinten-elmondta-az-igazat-erre-senki-nem-szamitott/

Continue Reading

Ajanlo

To Top