Kapcsolat / Elérhetőségek

Ezotéria

Napi horoszkóp január 6. – Mérleg, Szűz, Bika, Halak, Skorpió, Ikrek, Rák, Nyilas, Oroszlán jó hírünk van nektek!

Napi horoszkóp január 6. – Mérleg, Szűz, Bika, Halak, Skorpió, Ikrek, Rák, Nyilas, Oroszlán jó hírünk van nektek!

Ha ma van a születésnapod: Úgy tűnhet, hogy az életedet random események uralják, de ez nem igaz, és ami ebben az évben történik majd veled, a helyes irányba fog terelni. Csak rajtad áll, hogy rálépsz-e az útra.

 

Ha egyedülálló vagy, sokan szemet fognak vetni rád ebben az évben és nem egy ember lesz a környezetedben, aki azt fogja kívánni, bárcsak az övé lennél. Légy nyitott a különféle személyiségekre. Ha párkapcsolatban élsz, fejezd ki gyakrabban gondoskodásodat kedvesed felé.

Kos

Ne akard sürgetni magad abban, amivel foglalkozol, mert ha olyan tempót diktálsz magadnak, amit nem bírsz tartani, csak saját magadat meríted ki. Feledkezz meg a határidőkről és diktálj kíméletesebb tempót.

Bika

Egy barát vagy rokon bizalmas információt fog megosztani veled, amit semmi szín alatt nem szabad majd kiszivárogtatnod senkinek. Ha megteszed, soha többé nem fog megbízni benned és azt meg is érdemelnéd.

Ikrek

Lehet, hogy szeretnél fedezni egy barátot, aki nagy bajba keveredett, de megvan az esély, hogy téged is magával ránt, szóval most jobb, ha inkább kimaradsz ebből. Senkinek nem vagy köteles védőangyala lenni.

Rák

Légy engedékeny azokkal, akik hajlamosak túlreagálni bizonyos helyzeteket a környezetedben. Egyesek nem tudnak olyan jó megküzdési módszereket alkalmazni. Maradj higgadt és mutass példát.

Oroszlán

Ha azt érzed, hogy legszívesebben mindent itt hagynál és elutaznál pár napra, akkor tedd azt. Nem valószínű, hogy visszagondolva erre az időszakra, azt kívánod majd, bárcsak inkább dolgoztál volna helyette. Menj és érezd jól magad.

Szűz

Ha valami nem jól sülne el ezen a hétvégén, ne magadat okold miatta. Minden, ami körülötted történik, okkal történik, ezért lazulj el és hagyd, hogy a belső hangod vezéreljen a helyes irányba. Minden rendben lesz, különösen, ha pénzügyi dologról van szó.

Mérleg

Nem vagy az a lázadó típus, de neked is elérkezik az életedben egy-két olyan pillanat, amikor nem tudod visszafogni magad és igencsak megleped a megmozdulásaiddal a környezetedet. Semmi baj, nem kell, hogy beskatulyázzanak ilyennek vagy olyannak.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Continue Reading
Fel!