Connect with us

Ezotéria

FÉLELMETESEN IGAZ SZÍVHOROSZKÓP! A KOSON ÉS SKORPIÓN LEDÖBBENSZ!

FÉLELMETESEN IGAZ SZÍVHOROSZKÓP! A KOSON ÉS SKORPIÓN LEDÖBBENSZ!

Nyilas – Tűz

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Nyilas – Tűz

A te szíved tiszta lángokból áll. Egy merő tűz. Ez az örökké égő tűz motivál és hajt téged a mindennapokban. A szenvedély a legjellemzőbb tulajdonságod, már csak azért is, mert sokszor olyanokért is lángolsz, amikért mások nem. Emiatt vagy tele érzelmekkel, és ennek okán esel könnyen szerelembe. De ahogy a tűz intenzitása, úgy a te jellemed is könnyen is változik. Hol rettenetesen ég az a tűz, máskor alább hagy annyira, hogy már majdnem kihuny. Ezért szeretsz ki sokszor a dolgokból és az emberekből is. Ezért keresed folyton a friss és az új élményeket. Ám a tűz kettőssége a kapcsolataidat is meghatározza, hiszen képes vagy forrón szeretni másokat, odaadással égni értük, de ha valakire haragszol, valakit gyűlölsz, azt jó formán elevenen elégeted.

[

]

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Bak – Kő

Valóban, neked kőből van a szíved. De mivel félreértenéd és csak negatívan értelmeznéd, elmagyarázom mi is helyzet. Hiszen nem esett szó arról, hogy milyen kőből. Egy felől lehet egy rendes, mezei szürke kő, egy szikla darab, amitől sokak szemében sokszor hidegnek, távolságtartónak, közömbösnek és igen, kőszívűnek tűnsz. Nehezen hat meg mások sorsa, mert főként a tiedével vagy elfoglalva, nehezen mutatod ki az érzelmeidet, egyáltalában véve nehezen nyílsz meg. De mindez nálad valahol a védekező mechanizmus része is. Ugyanakkor időként az a kő egy rubint, egy gyémánt, egy darabka arany. Mert szeretteiddel önzetlen, gáláns és nemes vagy

Vízöntő – Energia

Szíved csupa energia. Tele vagy erővel és óriási életkedvvel rendelkezel. Mindig optimista és derülátó vagy. Arra születtél, hogy élj, alkoss, mozgásba hozz. Pont olyan ösztönző hatással vagy másokra, akiket motiválsz, és mozgatsz. Képes vagy befolyásolni őket és ha nem viszed túlzásba, akkor általad megvalósíthatják önmagukat és megélhetik az életüket. Amihez nyúlsz, amibe fogsz, abba élet költözik. Néha képes vagy 0-24-ben pörögni, és sosem adod fel a dolgokat, kitartóan haladsz céljaid és álmaid elérése felé. Mindig küzdesz és van benned remény. Ha meg is pofoz az élet, te felállsz és tovább mész.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Halak – Nyúl

Ne értsd félre, az, hogy nyúl szíved van, nem azt jelenti, hogy gyáva vagy. De kétségkívül utal arra, hogy kifejezetten konfliktuskerülő vagy. Annyira igyekszel megtartani békés, álomszerű, idillikus életedet, kapcsolataidat, hogy inkább elrohansz minden vita és problémás helyzet elől vagy ráhagyod a másikra, ha úgy érzed, ez teszi a boldoggá. Mert igen, kétségkívül feladatodnak érzed azt, hogy másokat boldoggá tegyél. Ez már eleve könnyű bájos megjelenéseddel, édes, cuki jellemeddel, kedvességeddel és szerénységeddel. Szeretsz mások arcára mosolyt csalni és örömet költöztetni a szívükbe. Viszont sokszor pont az elragadó puhaságoddal, szeretetre éhes és egyben adó arckifejezéseddel váltod ki másokból azt, hogy gyámoltalannak lássanak és felkaroljanak téged, hogy megvédjenek a világ gonoszságával szemben.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Érdekes volt? Akkor ne felejtsd el megosztani!

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/ezoterika-a-vilag-rejtett-oldala/felelmetesen-igaz-szivhoroszkop-a-3/3

Pages: 1 2 3

Continue Reading

Ajanlo

To Top